reede, 16. jaanuar 2009

32 - Autosarž - Elina


Täna hommikul otsustasin valmis teha ka lõpuks aurosarži. Peab mainima, et Joonast on mul tunduvalt lihtsam joonistada, kui ennast. Kuigi enda nägu peaks olema juba aastatega väikselt mällu sööbinud. Tegin pildi algusest peale arvutis. Üritasin pildile jäädvustada kõike, mis mind enda arvates iseloomustab.

4 kommentaari:

. ütles ...

Las ma siis iseloomustan Sind selle pildi järgi:

1. 1.55- 1,63 cm pikk
2. 25-32 aastat noor
3. Kui loomulikud punased juuksed siis ka heleda nahaga.
4. Korrektne ei lasku liialdustesse (kuid mõnikord suts võib ja teatud asjadega)
5. Arvan et mitte konfliktne, aga kui on vaja siis silm siniseks
6. Meeldivad lihtsad ja soojad asjad
Kindlasti on veel häid ja mitte halbu omadusi!

Elina ütles ...

kui pikkusele 5 cm juurde lisada, võib kõik asjad enam-vähem täppi läinuks lugeda küll. ja järelikult olen suutnud ennast adekvaatselt kujutada!

Eestinaine ütles ...

Nii punase peaga Sa küll ei ole, pigem ruuge šatään. Aga muidu sarnane:)

meelis ütles ...

väga äratuntav, Elina!! Ilusaid inimesi kelle näoplaanis kõik on paigas on raske karrikeerida, aga sul on see suurepäraselt õnnestunud! Meeldib, detail, et valid oma kampsunit juustevärvi järgi (või vastupidi värvid need siis vastavalt riietusele:). Ka pole ma kunagi mõelnud, et su tedretähnid su näole nii iseloomulikud on (õigupoolest pole neid sul elusast peast märganudki, ju on need siis su näo nii loomulik osa:), nüüd aga näen kui õiged need on!
Ainukesena pole kindel su tiba kõõrdsilmsuses, mis kas juhuslikult või meelega su pilti sattus. Ja silmadest veel - kui reeglina ma selliseid lapsejoonistuse stiilis kalakujulisi silmasheipe väga ei armasta, (jätavad pigem oskamatuse ja maneerlikkuse kui teadliku valiku mulje) siis siia need üllataval kombel sobivad!

Ah jaa - ja tänusõnad sulle ka, et oma sellises konditsioonis veel ikka vaevud ja jaksad postitada!
Hoian sulle ja te perele pöialt!!