laupäev, 17. jaanuar 2009

35 - Kala - Joonas


Vabandan inglise keele pärast pildil, kuid ei osanud sobivat eestikeelset vastet hetkel lihtsalt leida. Tunnistan, et oleks tahtnud edasi mudida või vähemalt värske pilguga hommikul üle vaadata. Kuna avastasin, et ületan juba pikemat aega 90 minutit - ja isegi 120 minutit! -, siis vajutasin vihaselt upload nuppu.
Värvidest niipalju, et olen leidnud, et ka PS-i brushid on täitsa kasutatavad, kui pisut vaeva näha...

5 kommentaari:

Elina ütles ...

peab tõdema,et paaris teie viimases pildis on joon kuidagi hoogsamaks ja vabamaks läinud. see jube "limpsimine" nii joone kui värvi kallal on natuke tagasi tõmmanud, või vähemalt ei paista see enam nii palju välja. mis on kompliment muidugi (äkki kerge ületöötamine on seda soodustanud). loodetavasti kuu lõpus näeb seda ülejäänut lehekülgetäit kalasketše ka.

meelis ütles ...

ma ei teadnudki, et te, Elina ja Joonas, end omavahel teietate!! :-)

Super esitus taaskord, Joonas, su stiil ja oskused on minu silmis teinud tõelise tiigrihüpe, loodan et see jätkub! See pilt võiks vabalt illustreerida mõnda välismaa ajakirja jutukest!

Ainukese küsimusena tekkis, mida hoiab tibi hambus (mis lähemal vaatamisel osutus soolatopsiks, on mul õigus?), ja et miks ta kahvlit enda kõri peale suunab?
Muidu - veelkord - rohkem selliseid esitusi! (kui sul pere ja töö kõrvalt nüüd loomulikult aega jääb:-) Edu!

. ütles ...

Miks välismaa?
Nagu meil häid joonistajaid üle aru oleks?!
Natuke hakkab joon ja stiil meenutama Meelise oma, ei tea kas see on hea või halb!?
Tüdruk on küll natuke enesetapja välimusega (ega hai seljas keegi muu ju ei ratsuta ka)!
Seff!

Elina ütles ...

Võibolla välismaa ajakiri sp, et seal on välismaa honorar? See oleks küll eesti joonistajale motivatsioon ja kompliment.

Meelis-juugendiks loodetavasti ei taha siin keegi saada. Kuigi mis siin salata - tema on paraku üks väheseid, kes eelkõige viitsib ja (seejärel) oskab siin kedagi kuidagi juhendada/kommenteerida.

Ivar ütles ...

Pole paha, jah. Hai on üsna kolmemõõtmeline, kuigi mina oleks silma heledamaks jätnud ja alahambad kuidagi selgemad teinud. Pilvel istuv lind on hea. Ilmselt oleks tibi siluett tiba parem saanud kui kahvliga käe õlakumerus ka pea tagant paistaks - ei jookseks käsi nii sujuvalt soolatopsiks.

Mind isiklikult teevad kadedaks need värvide narmendavad servad, aga eks see ole kui ise kangekaelselt ürgvana Fotopoodi kasutada.

On, jah, "editorial cartooni" moodi tervikuna see pilt. Võiks ju proovida lisaülesandena pildile pealkirja genereerida...
:)

"Majanduslangus vähendab restoranide personali minimumini"

Ja muuseas: too sigrimigrijoon, mis pepu tagant algab, oleks tegelikult võinud olla pilti peidetud signatuur...