kolmapäev, 28. jaanuar 2009

37 - Troll - Joonas

Kuna keegi ei joonista ju üht korralikku trolli brushpenniga, võtsin minagi ette traditsioonilse trollijoonistustehnika: pliiats + vesivärv/akrüül. Viimast küll digitaalsel kujul Painteris. Kuna minu jaoks harjumatu tehnikaga, läks seekord pisut rohkem aega kui 120 min. võibolla koguni kaks korda rohkem... Ei tulnud nii "päris" kui oleks tahtnud, kuid oleks vist võinud ka hullemini minna. Pliiats+digivärv tehnika oli päris lõbus kah pealekauba.

4 kommentaari:

Ivar ütles ...

Mul on vist midagi viga, aga kui täna seda pilti vaatasin, tundus, et tegu trollide looduslähedase vesiklosetiga. Kusjuures, see oli mul juba teine kord blogi ajaloos, kus mõni pilt toob meelde WC...
:)

Huvitav, miks sa vesivärvi ja akrüüli mõlemat kasutasid? Ise lisaks päriselus akrüüli ainult ehk valge värvina kui mingeid highlight'e vaja... Akvarelli võlu ju tegelikult ongi värvide läbipaistvus, akrüül ajab asja pigem segaseks.

Aga mis brushpeni puutub, siis see kui sulepea sugulane sobiks ju ühe tekstuurirohke trollipildi loomiseks väga hästi.

Elina ütles ...

ivar, ma jäin kohe mõtlema, mis see esimene kord võis olla...aga see vihje wc-le oli vist joonasel nii mõeldudki. mulle oleks vist ka meeldinud, kui terve pilt oleks ainult "akvarelliga" püütud teha, aga ka nii on päris hea, trolli keha pealt need valged jooned oleks tegemata jätnud.
värvimise koha pealt lähevad joonase pildid minu meelest aina paremaks.

Ivar ütles ...

Jah, arvata võib, et kõver seen ja muu pole juhus. Kuigi esimese matsuga ma küll santehnikat välja ei lugenud... Ju lihtsalt ei oodanud seesugust süžeepööret.

Samas - siis oleks võinud kännu servale ka näiteks rulli kasetohtu kinnitada... :)

Muidu on digitaalse värvimise juures kõige mõnusam just see kui õnnestub asi päris joonistustarvete taoliseks silmamoondada.

Joonas ütles ...

Võin vaid öelda, et olete õigetel jälgedel :)