teisipäev, 17. veebruar 2009

40 - Duell - Ivar

Kui duelliteema tõstatus, oli mul koheselt selge, et tahaks joonistada duellante seljad vastamisi. See oli kõik. Ei mingit mõistlikku ideed... Eile õhtul tegin enesele ootamatult kiire visandi ja siis saigi selgeks, et seekord püüan vahelduseks joonistada eriti ilusaid naisi. Ilmselt tuli mingisugune John Kricfalusi (link 1, link 2) hoog peale...

Mis pildis toimub - pole õrna aimugi. Sellega seoses ootakski kommentaaridesse story-pakkumisi: mis värk? Mis koogid? Mis duell?

Ja kes soovib, võib arvata ka seda, kuidas pilt on just selliseks kokku saanud. Tegu siis salakavala plaaniga - ehk keegi reedab nii mõne kasuliku töövõtte... >:)

4 kommentaari:

aare ütles ...

Esimene asi mis pähe kargas oli, et need on kaks mudamaadlejat, mis mingile poissmehele on synnipäevaks esinema kutsutud.

Lahe!

Joonas ütles ...

Tehnikaks pakun: joonistus paberil või kalkal, valge värv eraldi tumedamal paberil, need photoshopis kokku pandud ja paberitekstuur taha visatud.

Pildi sisuks pakun: rannas korraldatud sünnipäevapeol lahendatakse käepäraste vahenditega vaidlus õnnestunud/ebaõnnestunud tselluliidiimu/iluoperatsiooni üle.

Pilt muidu meeldib, mõnus orgaaniline joon ja toon.

meelis ütles ...

Mul on küll ilusatest naistest natuke erinev arusaam, Ivar, aga las see jääda minu teada! :-)

See mis pildis toimub on ütlematagi selge, Ivar. Kaks närtsinud tibi seljad koos valmistumas ägedaks tordisõja duelliks. (kusjuures kahtlustan, et surma siin ei saa kumbki).

John Krisfalusci't ma siit stiilist eriti välja ei loe, temal on vist vormid ja jooned rohkem orgaanilised ja voolavamad, rääkimata ta reeglina viltustest ja erinevate suurustega punnsilmadest.. (Või mõtlesid sisulise poole pealt JK'le viidates?)

Muidu lahe pilt, minu jaoks sümpaatsemad, kui su paar viimast, mis minuga kuidagi resoneerida ei tahtnud ja millede kohta ma midagi tarka ega rumalat kosta ei osanud.

. ütles ...

See pilt mulle igatahes meeldib(tõesti kenad tüdrukud),
Meelis juba mainis et viimastest parim.
Ise arvan et asi käib vaidluses
F.... ja K.... pärast!?
Või on asi hoopis pikkuses või siis vastu pidi?