neljapäev, 19. veebruar 2009

40 - Duell - Joonas


Kui vaprad ja ilusad alati võidaks, oleks inimkonna geenifond väga igav...

Pilt valmis väga kiirustades, umbes 60 minutiga. Jäin ka hiljaks, kuna õigel päeval poleks sedagi aega saanud näpistada. Aga osavõtt on tähtsam kui renderdamine, või kuidas see oligi?

Ivari lisandus:
tegin pildist käepäraste vahenditega pisikese remixi:

8 kommentaari:

meelis ütles ...

Lihtsus ruulib!
Tore pilt!
Vaatad peale ja ütled: Joonas!
Veel rohkem selliseid 60-minuti pilte!

Elina ütles ...

väga äge pilt, naljakas muidugi ka. minu jaoks on siin pildil palju uusi nägusid ja neiu on isegi kena välja kukkunud, (muidu on nad minu maitse jaoks tihti selliste imelike nägudega olnud).see langenud mees oleks võinud vähem kurva ja rohkem agoonia või raevunud ilmega olla...aga ega ma ei tea ka, mismoodi täpselt siit ilmast lahkutakse.

Ivar ütles ...

Päris hea pilt, jah! Vormiliselt on eriti lõbus see, kuidas kõik pildis olevad asjad tausta serva riivavad. Normaloludes oleks see ju viga, eriti kui plaan seesugust pilti näiteks printida ja köita või raamida.

Ainus asi, mida tuli pähe soovitada - võiksid vahel proovida ka kontuuri värviga mängida, see ei pea ju üldse selleks samaks jääma nagu Penteli varrest tuleb. Ehk oleks siingi kasuks tulnud kasvõi musta (osaliselt) hallikaspruuniks muutmine?

Ivar ütles ...

Tegelt, pildi saaks veel paremaks kui tibiga veidi katsetada. Näiteks panna ta kuidagi silmi pööritama ja/või minestama / käega peast haarama, teine esijäse jõuetult rippu... Ilusa Kuti surmakrambile oleks saanud ka paar võbelust lisada... ja veri... Miks must? Aga see läheb jälle sinna samasse - võta mõnikord ja mängi kontuuri värvitoonidega ka! Kontuur enne alphale ja selektsiooniks, 15 sek ja valmis.

meelis ütles ...

meil on siin töö juures tavaks öelda, et "if it isn't broke don't fix it", ehk siis kui asi töötab pole mõtet ka vigu otsida, mida parandada.

Minu jaoks on pildi kompa paigas ja tibi poosi ma MINGIL juhul ei muudaks, Ivar - näed ju ise, et see tema stiff olek on suurepäraseks kontrastiks (yep - lugesid õigesti: KONTRASTIKS:) meeste kummis kehadele. Veel üks väändunud keha siia pilti ja kompa laguneks koost.
Veri punaseks: vaidlen vastu - see viiks rooside ainukese erkpunase aktsendi pildil tasakaalust välja. Tibi silmad ja näoilme: võib-olla aga see on vaid detailike mis tervikut ei mõjuta. Kontuuride värv: vastaks sinu enda sõnadega, et see oleks vaid trikitamine (ma ise olen ka rohkem tumeda ja konkreetse joone pooldaja)´.
Mul on kuri kahtlus, et Joonas on siin pildis täpselt teadnud, mida ta teeb ja toimetab.

Vägisi tahaks sulle öelda, Ivar, kui sa hakkad detailide kallal jälle nikitsema: THINK BIG! Vaata tervikut. Nina pildist ära, astu kolm sammu eemale ja kissita silmi! Tervik on olulisem kui detail! Näe puude taga metsa!

Maksa kinni või tee järele!
(Või vaidle vastu:)

Ivar ütles ...

Tegelt tuligi mu viimane kommentaar pärast üht silmanurgast blogile sattunud pilku, ehk siis üldse mitte detaile uurides.

Aga muidu ma olen su postitusega igapidi nõus, Meelis, nii et unustage minu oma ära. Tibile sobib tegelt ka see tuim ja Daria'lik ilme.
(Ma ei hakka küll oma kommi päris ära kustutama...)

PS: kui punane veri ei sobi, no kurat, teinud siis teise sinise! See must lärakas mulle siiski ei meeldi...
:-)

Joonas ütles ...

Tegelt ma ise tagantjärge seda pilti vaadates kahetsesingi seda vereloiku. Palju parem oleks olnud see kuuliauk teha punase täpina (värvitud kontuur ;)ja vereloik üldse ära jätta.
Aga väga huvitav on seda vaidlust lugeda igal juhul :)

. ütles ...

Muide mustana tundub see loik ikkagi parem.