teisipäev, 24. veebruar 2009

41 - Korsett - Ivar

Veebruarikuu on mul kinoskäikude osas olnud väga lahja, senine skoor on ainult 2. See-eest on mõlemad filmid - nii Coraline kui Watchmen - tegijad. Kuna kinomuljed on võimsad ja värsked, siis võtsin ja joonistasingi viimatimainitud filmi ühest tegelasest midagi saržilaadset. (Igaks juhuks ei hakka näitlejannat nimetama, nagu ikka, oli kiirvisand kahjuks sarnasem...) Ühtlasi, et meenutada kõigile blogikülalistele Watchmeni filmi linastumispäeva (meil siin 13.03.09), keerasin selle hädise pin-upi millekski kalendrilaadseks.

Sai vähemalt jälle erinevaid nipikesi katsetada. Ei midagi väga erilist, joon on Penteli sinine täitepliiats, muu on lihtne digitaalne trikitamine. Originaali suurus 4500 x 8000 pikselit.

3 kommentaari:

aare ütles ...

Korsetti vist rohkem pingumale ei saagi tõmmata. Ei ole kumbagi filmi näinud. Kergelt meenutab Sally Spectrit "Bold and the Beutiful":ist.
Nägu võiks olla õelam.

. ütles ...

Hästi tehtud pilt!
Näitlejat kahjuks ära ei tundnud.
Häirib natuke see kõvera joonega suu.

meelis ütles ...

positiivne!
Keha on tugevam kui pea ja nägu!
Miks? Analüütiliselt lähenedes on seal rohkem "punch'i" - sirgete ja kõverate joonte variatsiooni ja kontrasti; peas ja näos on jooned ja sheibid rohkem uitavamad ja vähem konkreetsed. (aga siiski mitte nõrgad, lihtsalt stilistiliselt erinevad).

PS, vaata see tagumine õlavorm veelkord üle - kas tegu biitsepsi või õlanukiga, mõlemal puhul pole see joonistuslikult kõige parem:-)

Ja veel- äkki oleks aidanud ka joone paksusega varieerimine, oleks pildile veel mahlakust ja sarmi lisanud?
Aga muidu - nagu juba ütlesin, väga positiivne!!