reede, 13. märts 2009

43 - Kombitsad - aare


Sain lõpuks midagi valmis. Liiga kaua haudutud asjad lähevad mädanema.
Ei oskagi muud lisada. Eks proovin järgmine kord midagi paremat esitada.


Ai-ai, minu lemmikteema ja mul ei ole üldse aega! Niikaua kuni teen lõpliku pildi ripuan siia ühe vana visandi mille tegin paar aastat tagasi. Oli üks vihmane sügispäev ja ajatäiteks üritasin lastega mõelda stoori koomiksi jaoks. Stoori sai valmis, ja paar lehekülge pilte. Vihm lõppes...
Ma olen mõelnud selle kunagi lõpuni viia, aga...

5 kommentaari:

Ivar ütles ...

Tead, see on nii hea kompa, et võta sellega kohe aega, lisa detaile jne. See on väärt päris korralikku ülejoonistamist. Võid sinna taustale ju lisada näiteks ka ulmetänava ja koeraku****misega seotud detaile, turde ja poste... :)

Ja ehk saaks tegelastele lisada ka veidi enam iseloomu, et paralleelid maapealse koera- ja peremeestüüpidega oleks ilmsemad. (a la onkel, daamike vms.)

Joonas ütles ...

Jah, karakterid on paljulubavad - tee kindlasti lõpuni. Koerakesele võiks lisada veel mingit "ilulõikust", nagu vaeste puudlitega tehakse.

meelis ütles ...

Ilus vaba käega visatud sketch, Aare, kindlasti lõpeta see ära kui mahti saad! HEA JA VAIMUKSA IDEE KA, Kõikide eelpoolkõnelejatega nõus!

Elina ütles ...

vau!
nagu vanaaegses filmis...kraatrid võiks olla nõksuked vähem fotolikud, aga üldmulje on väga kift.

Ivar ütles ...

Siit muuseas tulebki pisuke probleem, millele olen isegi mõelnud - kui teha lisandus vanale postitusele, ei pruugi kõik seda märgata... Ehk võtaks tavaks, et autor lisab uuendatud postitusele ühtlasi ka sellekohase uuendusest teavitava kommentaari? See ikka avalehe vasaku veeru ülaosas silma jääb.

On, jah, nagu kaader multikast...

Tänud Elinale tähelepanu juhtimise eest!

Seepiafriik Ivar