teisipäev, 3. märts 2009

43 - Kombitsad

Mike Mignola kaas H.P Lovecrafti raamatule

Järgmine nädalateema on "Kombitsad". Kes soovib, võib joonistada loomi, kes tahab, Kariibi piraate või jaapanipäraseid hiidelukaid. Kes aga eriti erudeeritud, võib illustreerida horrorklassik H. P. Lovecrafti lugusid.

Tähtaeg: 10. märts, teisipäev.

PS: Seekordsel hääletusel jagunesid 18 punkti nii: Kombitsad - 7, Triibulised sokid - 5; Clint Eastwood - 4, Holmes & Watson - 2.

3 kommentaari:

Joonas ütles ...

Teadmiseks, et kuna mina suutsin ühes võõras arvutis hääletada triibuliste sokkide poolt ja hiljem arvamust muuta, siis TEGELIKULT jagunevad hääled Triibulised sokid - 4 ja Clint Eastwood - 5. Sellest ka vastav uute teemade järjestus. Vabandan segaduse pärast.

Ivar ütles ...

Ühtlasi ei ole kusagil õeldud, et see blog on demokraatia kants. Ja kui hoolega lugeda, on näha, et polli pealkiri on tingivas kõneviisis, seega on sel tegelikult ainult nõuandev hääl... :)

Kuigi, päris Keskerakonda pole siin küll plaanis teha ja tulemusi eri arvutitest hääletades surkida, vähemalt orgkomiteel pole seda plaani. Kombitsateema rebis küll lõpumeetreil üsna ootamatult ette, aga loodetavasti lihtsalt ilmutas mitu erinevat kalmaarifänni üheaegset aktiivsust.

Clint Eastwoodi teema panin ülejärgmiseks mina üsna ainuisikulise otsusega. Põhjuseks see, et kõik 4 blogi alulepanijat olid varasemates vestlustes sellest huvitatud, toimus juba referentsi otsimine ja arutelu. Samuti on sokid (vähemalt minu meelest) järjekordne tibiteema ja sarž/portree tooks lihtsalt teemadesse mitmekesisust ja vaheldust.

Soprano ütles ...

Inspiratsiooni: http://www.venganza.org/