teisipäev, 17. märts 2009

44 - Clint Eastwood - Elina


Clint Eastwoodiga ei meenu kaugminevikust midagi meenutamisväärset, google pildiotsingu põhjal möödusid tema kuldsed aastad kauboimüts peas, aga mingi eriline kauboifänn pole ma kunagi olnud (olin alati indiaanlaste poolel). Küll aga viimastel aastatel olen vähemalt kahte filmi näinud (Gran Torino ja Million Dollar Baby), kus ta on samaaegselt nii hea rezissöör kui näitleja olnud. Ja ilmselt on neid häid filme veel ja veel, kus ta on osaline olnud, aga sellest teab Ivar juba paremini rääkida.

Pildist veel nii palju, et valmis see üsna ruttu ja seekord joonistasin selle otsast lõpuni digilauaga (rahu tema veekahjustustega põrmule). Nädal aega tagasi tundus nagu sarnasem, aga mis seal ikka...

3 kommentaari:

Joonas ütles ...

See pilt on põhjus, miks ma enda Clinti pole veel suutnud alustada... See on lihtsalt liiga hea.

Mul on kuri kahtlus, et kuigi süzhee ja kompaga võib üle lüüa, siis paremat sarzhilikku sarnasust (ja pildi üldist tonaalsust ning renderdust) ei tule seekord ka kelleltki teiselt.

pecike ütles ...

Mõistan sind Joonas, mõistan.
Lähen ajan Clindi kaugete sugulaste portreede paki ahju ja hakkan otsast peale.

meelis ütles ...

fakt, et kellegi pilt teisi asjaosalisi omi asju vabatahtlikult ümber sunnib tegema on ainult kiitust väärt: valdavalt rahumeelse inimesena meeldib mullegi teatav sportlik moment - kõik ju ikkagi vaid paremate saavutuste nimel!

Tore siin vaadata ka pisut vanemat ehk siis kaasaegsemat Clint'i! Hea ja supersobilik värvigamma, hästi tabatud näojooned ja üht suunurka ülalhoidev klintiistvudilik irve... Mis siin muud öelda ,kui et Elina, minu arust astud sa edasi mõnusalt pikkade seitsmepenikoorma saabastega!
Jõudu!