neljapäev, 19. märts 2009

44 - Clint Eastwood - Ivar


Kiire Clint. Alul oli plaan teha täispikkuses pilt, mis oleks samast sordist kunagise Arnoldi saržiga, aga aeg läks ja vähemalt hetkel piirdun seesugusega. Joonega olen rahul, sarnasuse ja mõne detailiga mitte.

Kuna puhastatud must brushijoon valgel taustal oleks liiga igav, lisasin veidi pudinaid. Proovisin ka puidutausta ja "põletusefekti", et asi poleks NII kunagise saapakassi pildi moodi, aga lõpuks jäi postitusvariant ikkagi selline.

Ehk teen kunagi parema.
(Lisandus: tegingi, praegune versioon on uue kereosa ja mõne nihutatud näodetailiga.)

8 kommentaari:

Joonas ütles ...

Joon on jah mõnus "täpitav" brush. Sarnasuse osas ei oska erilist nõu anda, kuna pole ise oma sarzhiga veel alustada jõudnudki... Tundub aga, et lai lõuajoon kahandab äratuntavust - enamik netist leitud head sarzhid rõhutasid põsenukke ja jätsid alanäo suht kiitsakaks. Antud juhul ei tundu nö. vastuvoolu ujumine kasuks tulevat. Võiks isegi öelda, et kui kael 3X laiemaks teha, meenutaks ta mulle pigem olematut vestern-Arnoldit :)

meelis ütles ...

minu silma jaoks on see Clint alright! Meeldib, kuidas sa oma täpitatud ja tundlikule brushijoonele vaatamata suudad suured põhisheibid all siiski selged ja konkreetsed hoida!
(varasemates töödes see nii tugev polnud, näiteks selles ülalnimetet saapakassis või eriti mitte metskuldis, kus vorm oli ebamäärasem ja kippus laiali valguma).
Palju õnne - nimetame seda arenguks!

Nõus su märkusega pontsho kohta: aga pole hullu, järgmine kord teed paremini

Ivar ütles ...

Thanks!
Siia aga lihtsal märkus kõigile minusugustele ööloomadele - päikesevalgus teeb laualambile pika puuga ära, soovitan vahelduseks öötundide asemel hommikupoolikul pigmendiga pulk kätte võtta! Tulemus võib üllatada.
:)

Ivar ütles ...

Üks väike Youtube'i link saržiteemaliseks mõtteaineks: http://www.youtube.com/watch?v=_j0XRj8soYI"
(parem hiirenupp - new window või tab)

meelis ütles ...

Yep! See on lõik 4-osalisest BBC filmist The Human Face, kunagi sai need kõik ära vaadatud ja mäletan, et see osa oligi karrikeerimise koha pealt üks huvitavamaid! (Soovitan silmaringi laiendamiseks need kõik läbi vaadata:-)
Tänud, Ivar!

Elina ütles ...

minu meelest see öötundidel töötamine paksult päevaseid elamusi täis peaga ei too pikemas perspektiivis miskit head. ikka ja jälle loen või kuulen ,et inimese kõige loomingulisem aeg on varastel hommikutundidel (kell 6 vms) või päiksetõusu ajal.
minul kui hommikuinimesel jääb muidugi üle sellega vaid nõustuda :D
iseasi on vist see, kui öö on ainus aeg ööpäevas, mil keegi kõrva ei karju jne.
aga jah, aastatepikkuse öökullina eelistan nüüd iga kell hommikust loomeaega.

Ivar ütles ...

Mulle tundub, et minu jaoks oleks (vähemalt vahel) ideaalne ööpäev selline, mis koosneks kahest aktiivuse- ja unetsüklist. Ehk siis pealelõunane aeg võiks kuluda uinakule ja siis kusagil seitsmest-kaheksast võiks poole ööni jälle tegutseda. A see on teooria, mida praktikas raske ellu viia.

Tegelikult aga tahtsin postitada, et vahetasin pildi uuema versiooni vastu. Uus kere ja paar pisidetaili pluss mõned nihutused siin-seal. Taust on ka vähemagressiivne.

Joonas ütles ...

Mõtlesin, et võiksid vana variandi ka üle jätta - oleks huvitav vaadata, mida muutmisväärseks pidasid.

Kunagi nägin mingit unerütmi muutmisega tegelevate inimeste saiti, kus mõni magas juba 10 aastat väikeste juppidena ja kokku midagi 3-4 tundi ööpäevas... Vigala Sass ei maganud oma sõnul vahepeal jällegi 10 aastat üldse ja lugenud ööd läbi selle asemel parakirjandust. Kuid tema pole vist hea näide tulemusest...
Jupikaupa magamine on muidugi asi, mida tahaks osata, kuid ise olen pubekaeast saadik täielik ööloom. Seetõttu tean väga hästi, et öösel ei saa tegelt midagi head luua ega mõelda, vaid peamiselt tehnilise jamaga tegeleda, milleks päeval eeltöö tehtud.