kolmapäev, 18. märts 2009

44 - Clint eastwood - meelis


Et internet on vaimukaid ja päris õnnestunud sarzhe Clint'ist täis siis seekord otsustasin neist häbitult schnitti võtta. Algselt oli plaan enda elu põnevamaks muuta ning panna enesele joonistuslikult peale limiit: lahendada pilt maksimaalselt kümne joone ja kolme värviplekiga, et väheste vahenditega sarnasus ja poos tagada, paraku kiire töötempo juures sellest töö käigus loobusin.
Fotoreffina kasutasin ülesvõtteid filmist "The Good, The Bad and The Ugly" ja stilistika koha pealt piidlesin pisut 50ndate aastate vanu lasteillustraatoreid, eriti Aurelius Battaglia't, kelle gotesksest ja samas lakoonilisest vormikäsitlusest ikka ja jälle vaimustun.
Olgu siia lisatud ka visand, mida digitaalselt värvides all hoidsin:

Ja veelkord: tehtud kiirelt ja töö kõrvalt aega näpates ning et aeg liigub kiirelt siis ilma eelneva nii-öelda seedimisajata enne postitamist. Tuli nagu tuli.

2 kommentaari:

Joonas ütles ...

Stiil on oma lihtsuselt mõnus (ka minu maitse suures osas), värvigamma on ka hästi valitud, kuid sarnasuse poolest meenutab ta mulle hoopis näitlejat Gregory Peck.

meelis ütles ...

Nüüd kui sa Gregori Pecki mainisid, Joonas näen ma ise ka siin rohkem viimast:-(

Täna hommikul oma asju värske pilguga üle vaadates leidsin, et mingi laagerdumisaeg oleks pildile enne ülespistmist siiski kasuks tulnud: brushi valik on ebaõnnestunud ja joon elutu, ilmselt oleks mingi poolkratsiv joon olnud sobilikum. Ka on mitmed sheibid kiire algvisandiga võrreldes muutunud igavaks ja tuimaks....

Õnneks pole mul aega asjaga uuesti jändama hakata ja tegelikult isegi tore, et terade sekka vahel ka sõklaid pudeneb. (loe: keskmise tasemega piltide sekka alla keskmise omi satub:)