neljapäev, 26. märts 2009

45 - Tants - Pia



Tantsiv frantsiskaanlane Aruba saarelt.
Pildike elust enesest tegelikult :D.
Vahemärkusena olgu öeldud, et olen 2 aastat ise kloostris elanud ja lõbusamat seltskonda annab otsida :D.

Aga selguse mõttes siin ka värvimata originaal.

11 kommentaari:

pecike ütles ...

Lihtsalt joonistusena mõjub see lõbus munk hoopis värskemana. Koloreerimise tulemusena näole tekkinud läiked ja roosatav põsk on päris lahedad aga varjud pruunil ürbil on pisut suvalised ja hakkavad tansisklevat sammu takistama.
Ideena ja emotsioonina igati turgutav. Tänan.

meelis ütles ...

Mis kõik ka aja jooksul siit kaasblogijatest ja nende minevikust välja ei tule, põnev!!
Pecikese kommentaari ei oska arvustada kuna ise seda pilti mustvalge joonena näinud pole.
Oma kogemustest tean vaid, et värvitud pind (sheip) on visuaalselt reeglina alati selgem ja tugevam kui joon, aga kindlasti on siin ka erandeid.
Animaatorina (ja mõneti liikumise spetsina:) ütlen kohe seda mida Elinagi kindlasti nüüd ütleks: sama poole käsi ja jalg liiguvad ühes suunas, mis balansi mõttes vale ja visuaalselt samuti.
Muidu tore lõbus ja huvitava nurga alt tehtud pildike!
Ja aitäh oma kohmetusest üle saamast ja meiega (taas)liitumast, Pia!! Järgmine nädal siis uue pildiga, eks??

Aleksander Rostov ütles ...

Öää mis nende kätega nüüd lahti on? Ja need jalad? Oeh.

Fill tooli asemel võiks ka näiteks käsitsi värvilaigud sisse kanda nõnda, et üks layeritest on multiply, ei teki seda rõvedat valget ranti joonte äärde.

Elina ütles ...

väiksena ei paista valged servad välja, aga natuke suuremalt häirivad pisut küll. meeleolukust õnneks jagub pilti piisavalt. oi, ma tahaks tegelikult näha pilti hoopis sinust niimoodi tantsimas:)

Ivar ütles ...

Paarisjäseme probleemi saaks tegelikult lahendada keebi voltide värvi muutes. Ja säbrune serv - pidin ka ise mingit pidi multiply'd soovitama. Kui näiteks brush on multiply režiimis, siis mõjub võõpamine ainult nendele pikselitele, mis on valitud värvist heledamad - seega ei hävine ära tumedam kontuur. Ja muidugi on alati kasulik kontuur ja värv eraldi leieritel hoida.

Aga, eks see sõltub programmist.

Mind need udarakujulised labakäed ei häirigi, pigema annavad edasi, et mungakloostril on ilmselgelt mahukas veinikelder.

Anonüümne ütles ...

Elina, mis puutub tantsimisse, siis... ee... pigem mitte :D Minu viimane tants jääb väga paljude aastate taha. Erandiks on vaid šoti tantsud :D (mis ka paljude aastate taha jäävad :( ) Aga kevad on käes, püüan tantsida oma mõtteis. Sest selle julgusega on nagu on...

Elina ütles ...

mustvalge peal on jalad palju õigemat pidi ju. mv variant meeldib mulle rohkem. nii kahju, et eestlased nii masendav tantsurahvas on (ega nad ka laulurahvana palju paremad ole), mina ka ei oska ega julge tantsida. üldse eluterve pidutsemisoskusega on siinmail minu meelest üsna kehvasti....äkki peaks ka paariks aastaks kloostrisse seda õppima minema?

meelis ütles ...

mina näen must-valgel täpselt samapidi jalgu, Elina, mis värvitud omal, viimasel ainult seda paarisjäsemete viga rõhutavad tugevad varjud rüül.

Teema arutlus kipub minema pisut raamidest välja (ise sa alustasid:): minu arust ON eestlased ikka laulurahvas küll, täpselt samapalju kui prantslased on kunsti- ja joonistajarahvas.

Nõus eelkõnelejatega leyerite värvimisel multiply'ga, ise kasutangi valdavalt seda, jääb pildile rohkem nagu händpeinted mekk man, kontuurjooned ei haihtu ning üldse silmale ilusam vaadata.

Joonas ütles ...

Minu jaoks on esialgsel värvitud pildil juba kõik olemas. Jalgu, käsi ega PS-i fille ma üldse ei märganud. Sain positiivse laenguga emotsiooni kätte ja ei hakanud midagi detailides taga ajama. Kui ma peaks midagi kritiseerima, siis seda, et sarnaseid pilte Pialt liiga vähe on blogis :)

Teemaväliselt - kui eestlased on laulurahvas, siis minu pole vist piiskagi selle rahvuse verd... Õnneks ei oska aga ma ka joonistada nagu enamus eestlasi, nii et võibolla ma seekord siiski veel pääsen identiteedikriisist :-O

Anonüümne ütles ...

Tänan rahvas, kommentaaride eest. Seda multiplyd polegi kasutanud, katsun selle meelde jätta. :) Ja tõsi ta on, käed-jalad peaksid olema vastupidi, noh, ma ei tee nagunii paremal ja vasakul vahet, aga üritan sellele siiski edaspidi tähelepanu pöörata. :D
Hihi, hetkel laulan ma "ainult" kolmes kollektiivis, aga lisaks veel üritan laulupeole minna :D
Nii et laulan hää meelega :D

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.