kolmapäev, 29. aprill 2009

44 - Clint Eastwood - aare

2. uuendus

Uuendus nr. 1
Ei olnud ise kah rahul selle eilse postitusega. Kui ma seda visandasin ei olnud mul mingeid muid reference kui ainult mälupilt Elina suurepärasest Clindist. Siis veel mingid udused mälestused kunagi nähtud Dirty Harry'st. Magnum 44 (raske hoida), bootsid, ajastule vastav soeng ja teksad. teine käsi on ebaõnnestunud, peab parandama.

Tegin poosi, mis võiks olla Dirty Harrist. Pliiats, Faber-Castell artist pen F, photoshop.

4 kommentaari:

meelis ütles ...

kaks kiiret märkust, Aare:
1: ma pole küll Clint'i elusast peast näinud, aga jätab ta siiski pigem pika ja vibaliku, kui lühikese ja jässaka mehe mulje, sinu pildilt siin loen ma just viimast välja (ehk siis - kui karrikeerida siis pigem karrikeeritavas talle isikupärast rõhutades);
2: tume pintsliga "outline" niigi kirju figuuri ümber pole hea mõte: parem olnuks vist kas
a) hoida mees värvilt lihtsam kui see lai pintsel tingimata peab ümber olema või
b)katta KOGU mehe taust tumedaks, et siluett seal loetav oleks.

Ivar ütles ...

Mulle tundub, et seda musta on, jah, tiba palju saanud; ja see, mis on, on üsna juhuslik. Ehk oleks võinud hoopis kogu silueti selle jämeda musta pintsliga (täpselt) ära markeerida? Praegu ta on kohati nagu ühtlane, samas kukla taga on suurem lärakas ja tagumikust väljub mingi nooleotsik... käe juures pole aga üldse.

Tahaks, et kontuur ja värv üksteist ei tapaks, praegu on nad nagu natuke nügelemas. Üldse, tundub, et tume-hele skaalal on toonid üsna ühes otsas koos.

Minu jaoks on see joon ka tiba robustne. Selline joon tahaks ilmselt, et vorm oleks vingelt paigas, praegu ma ei oskagi öelda, kas see, et asjal kiirustamise maik juures on, on joonest või sellest, et visand oli pealiskaudne... Või ongi see visand ja päris pilt tuleks selle põhjal pari iteratsiooniga alles teha?

Pikk ja segane jutt sai vist.

aare ütles ...

Esimesed pildid said kiirustades tehtud. Lisasin nüüd 3. versioon. Siiamaani parim. Homme vaatan veel uuesti üle.

Tänks kommentaaride eest. Olen kõigega nõus, esimene katsetus oli 2-, tein 2+, viimane tugev 3 (5 palli süsteemis).

Joonas ütles ...

Viimane on jah parim, seal tundub kõik suht paigas juba.
Ahjaa, mul on tunne, et kui teoorias saaks veel paremini lahendada mõeldes pisut Meelise propageeritavale straight-against-curve põhimõttele. Näiteks kus üks püksisäär on kumera joonega, seal vastas teine säär on sirge. jne, jne. Mulle lihtsalt tundub, et liiatine kumerus lõhub igati hea poosi rütmi ja teeb üldpildi liialt "vedelaks".