kolmapäev, 1. aprill 2009

46 - tsirkus - Elina

Ilmselt on kõik ennast karikatuuriga nii ära vaevanud, et ei jõua tsirkuse teemasse midagi enam teha:) Panen täna hommiku mitte just kõige joonistamissõbralikes tingimustes valminud pildi.
Teine pilt on valminud ühe vanaaegse foto ainetel, mida nähes ma olin kohe sellest suures vaimustuses. Mõlemad pildid valmisid Photoshopis.
Riputan selle foto ka üles.

4 kommentaari:

aare ütles ...

Mulle meeldivad mõlemad. Kompad on lihtsad, aga "räägivad" väga palju. Värvilahendused on väga head!

Joonas ütles ...

Polegi muud öelda, kui et väga-väga head. Need värvid ajavad mind positiivses mõttes hulluks. Selline lihtsustusaste koos sügavate taustade ja tekstuuridega on just paras emotsiooni-karakteri edasiandmiseks ilma liialt lakooniliseks minemata. Kui need pildid juba mu koduarvutis olemas poleks, teeksin praegu parema klahviga "save as..." :)

Tahaks seeriat näha, kus kõik tsirkuseolevused on taoliselt "üles pildistatud". Suur pluss oleks kindlasti see, et ükskõik kui friik või morbiidne tegelane pildil oleks, mõjuks ta ikkagi positiivselt - pea täiuslik kombinatsioon minemaks peale igale vanuse-ja sihtgrupile.

pecike ütles ...

Kassi pilt on sõnatuks tegevalt hea. Kõik on paigas ja koos sädemega. Ahh.
Teine pilt lihtsalt hea aga saaks veel putitada. Karakterid ja ilmed on suuepärased, kummalisel kombel ei häiri mind pisut puised jaladki. Lipukesed üleval servas on hea aktsent. Tausta tahaks väikest muutust.
Alguses arvasin, et äkki on asi külmas, pisut toores rohelises. Nüüd kahtlustan hoopis korduvat gradient-üleminekut. Ja see vari neiu jalge all on kah pisut kahtlane. Samas on see kõik lihtsalt õpetaja kompleksist tekkinud norimine. Ilus pilt on ju.
Jään ootama sinu toredat ja lahket timukat :)

meelis ütles ...

väga ilus!
Esimesel hetkel tahtsin animaatorina su kassipildis näha ühte hiirt kassi käppade vahel keda kass ringjalt pillutab (sest nii need zonglöörid ju teevad), siis taipasin, et kuna tegu puhtalt dekoratiivse asjaga võin oma nina tagasi töölaua kohale pista ja suu kinni hoida. (sama "loogikaviga" kommenteeriksin ka valgussõõride osas maapinnal, valgusvihk peaks lõppema seal kus lõppeb ovaal ja saa sellest loogiliselt üle minna, aga seda ma niisiis ka ei kommenteeri:)

Muidu väga ilus tonaalsus ja kogu renderdus sinna juurde. Meeldib, et isegi kui pilt JUSTKUI oleks staatiline ja paralleelne siis ta ometigi ei ole seda: käpad, keha, pea, valgusvihud, kõik on väikeses tildis ja nihkes mis lisavad aimatavat dünaamikat, säilitades siiski rahu ja mõnusa tasakaalu.

Tiigriga pilt: oled osanud seda entusiasmi mis sind seda pilti vaadates valdas kenasti oma versioooni panna! Super!
(miks mitte seegi pilt fotona välja käia ja kaasblogijate poolt ära mixida, soovitavalt siiski teema raames kuna ise hetkel ühtegi lisatööd ajapuudusel võtta ei saaks ehkki isegi tahaks:)