teisipäev, 14. aprill 2009

47 - Timukas - Ivar

Allolevat kvaliteetpaberil pliiatsikontuuri Penteliga üle käies selgus, et antud pildiga ei sobi sujuv pintslijoon kohe üldse mitte, samuti ei ole ikkagi päris õige ka see muidu ju ilus visand. Nii pöördusingi tagasi ühe varasema toore kritselduse juurde, kontuurisin selle hoopis G-sulega ning lisasin tindipritsmeid ja küllaltki labase arvutivärvi.

Võrdlusmomendiks jätan alles ka esimesena postitatud pliiatsivisandi.

5 kommentaari:

meelis ütles ...

esimene visand on paljulubav, Ivar. Jääb üle vaid oodata, mis värvi timukarüü see jõulumees endale saab:-)

Elina ütles ...

väga tabav! idee eest 10 punkti!

meelis ütles ...

Et sa idee eest juba 10 punkti said Elinalt, siis annan teised 10 teostuse eest juurde! Meeldib, et sa oled arvuti greidiendi peenikeste pritsmetega osavalt ära katnud ja nii ei paista see digitaalsus alt välja, (liigne digitaalsus on asi mida isegi üritan oma piltides alati võimalikult varjata).

Kõik su pildis siin on lihtne, tabav ja selge. Ehk oleks võinud kummalgi käel ka ühepalju sõrmi olla - aga see on kunstlikult otsitud norimine sest muud kriitikat ei suuda ma anda, ainult komplimendid!!

Ivar ütles ...

On jah, kurat, erinev arv sõrmi... :-) See see on kui spontaanselt sorgeldada... Nojah, sõrmi võiks ju olla erinev arv - ikkagi siuke saekaatri tüüpi amet - aga kindal... hm...

Siin pole tõesti suurt midagi digitaalset. Kahjuks on punane värv kõige problemaatilisem üldse, nii pildistamisel kui faili konvertides - jpg-s läheb punane reeglina ülikoledaks. Vaatangi, et kuigi suures originaalis on tegelikult samasugune gradient kui tsirkusekarus, siis siin ei paista see suurt välja... eks ta ole.

Ivar ütles ...

Nojah, kuna tegelt oli selle pildiga mässamise eesmärk just eelmainitud säbru saamine käppa õppida, võtsin ja filterdasin pildi veidi selgemaks.

Ja, kuis ma siis muidu sain - võltsisin ühtlasi ka ühe digitaalse lisasõrme... :-)