kolmapäev, 8. aprill 2009

47 - Timukas - Joonas

Paljud kaotavad täna töökohti, kuid ega liialt palju tööd pole kah hea pole.
Pildi idee sain sellest, et enamik veebis leiduvaid pilte timukatest näisid seda elukutset liialt heroiseerivad. Ma arvan, et see oli/on amet nagu iga teine.

Kuna ma lubasin, et seekord üle kahe minuti värvidega ei tegele, sai taoline monokroomne versioon postitatud. (Samas, mul kulus selleni jõudmiseks siiski oma 20 minutit...)

5 kommentaari:

Elina ütles ...

ha ha ha, päris tabav. mina kusjuures ei pea ka timukat mingiks koledaks julmuriks, keda saadavad välk ja kõuemürin. pigem teeb ta teiste eest selle nö musta töö ära. kodus aga võtab mütsilötu peast ja püüab prouale tubli poiss olla.

natuke segadust tekitas see "kodutöö".algul vaatasin, et mingu siiamikaksik vms lohiseb järel. natuke värvi oleks võinud ikka panna,nii palju ilusat punast oleks siia pildi peale mahtunud...
mõni naljaks timukale viitav detail oleks veel võinud korteris olla- paar trofeed vms :)

Kait K. ütles ...

ksjuures jah, reffi otsides tundus ka, see peaks olema siiski amet. (enda pildi kaitseks mõtlesin lõpus välja, et tüüp on lihtsalt suur fänn, sellest ka 2kirvest).

a pilt ise päris naljakas, eriti see hirmund tegelane seal...spuuki :P

Kait K. ütles ...

heh jah, tegelased siiski* esmamuljena oli nagu üks krampis tüüp.

pecike ütles ...

Timukas ja tema tänitav naine on mahlakad.
Ohvrid jäävad kuidagi lahjaks, või on neile väga vähe ruumi jäänud. Äkki oleksid ukseavas olevad osad võinud rohkem siluetiks muutuda? Mine tea. Mine tea.

Ja nüüd - te võite mind kõik jälgiks tähenärijaks nimetada aga ukse sees olev aken oma tagurpidi perspektiiviga üritab mul silmi peast välja torgata.

Joonas ütles ...

Minu jaoks koorus siit välja väga hea moraal: esialgsesse sketchi tuleb suhtuda kui rangesse stiiliraamatusse ja öösel kell 3 mitte postitada :)

Kavandil olid need hukatavad tegelased poolenisti uksest väljas ja sugugi mitte üheks vorstiks köidetud. Samas oli toas ka muid elemente, näiteks lapsed einestasid väikeste tapariista meenutavate söögivahenditega. Pespektiiv ja kompa olid rohkem paigast ära planeeritud, millest säilis vaid see üksik veider aken ukses... Nojah, idee kulges kella 2 paiku omasoodu ja mõningatest asjadest jäid alles vaid häirivad ja segavad ripatsid.
Ära tee seda kell 3, või kui teed, siis vaata kriitiliselt üle hommikul - MOTT (Mis On Teada, Tühjagi! :).