teisipäev, 21. aprill 2009

47 - Timukas - kinnas

Noh, rahu nüüd, Zuts ja valmis! Pole üldse valus! Oled sa täismees või mingi põnn?

5 kommentaari:

meelis ütles ...

sinu piltide kohta, Kinnas, tuleb reeglina ainult positiivseid sõnu öelda ja seesinane pole erand! Millise meisterlikkusega oled suutnud siin eredat valgust edasi anda! Ja tunda, et tegu POLE meeldiva sooja aknast langeva päikesevalgusega.
Ka on pildi kompa ja ohvri näoilme suurepärane, pintslitööst ma ei räägi, kõik toimib ja on minu jaoks paigas!
Ainukese remargina tahan sult küsida: kas see, et sa pilte sellise hilinemisega postitad tuleneb sellest, et ühte pilti niikaua maalid või ootad sobivat ideed ja inspiratsioonihetke? Olen mõelnud, et see nädalane (või mõnikord kahene) ettevalmistusaeg on ses mõttes just positiivne, et pildid valmivad kiirelt ja spontaanselt ning ei pruugi alati pretendeeruda viimistletud lõpptööle. Olen kindel, et nii mõnigi meie pilt oleks teistsugusem kui aega selle tegemiseks ja selle kallal juurdlemiseks-nokitsemiseks oleks mitu korda rohkem...

Aleksander Rostov ütles ...

Pilt valmis tegelikult ikkagi kiiresti ühe hooga. Kui keegi oli tol õhtul ehk blogis võis ta näha kuidas tobe kunstnikuhärra seda veel mitu korda uuendas jäämata rahule siin-seal kohtadega (eriti problemaatiline oli see 'patsiendi' õla hajumine varju.)
Aga mulle ei meeldi see kohustuse tunne, et nüüd on nädala pilt ja teed. Mõni nädal ei viitsi üldse, mõni nädal mõned muud asjad tegemisel. Nii ma siis lasen neil teemadel koguneda, kui lõpuks tuleb tuju vaatan käbe tegemata teemade nimekirja üle ja võtan midagi ägedamat. Juhtub ka nii, et mõnikord teen ühe õhtu jooksul mitu teemat kohe jutti ära : )

aare ütles ...

Kinnas kvaliteet!
Veidi ehk oleksin perspektiivi kruttinud, nyyd mölemad tegelased peaaegu samal "tasandil".
Viimasepeal!

Ivar ütles ...

Päris hea, nagu ikka. Kui oleksin selle pildi tellinud projektijuht (nohh, näiteks Haigekassale sotsiaalreklaami tehes :-) ), siis ilmselt laseks silmavalgeid ja hambaid kõvasti valgemaks teha ja süstlavedelikku mingit kontrastset värvi - oranžikat,punakat,lillakat - lisada. Aga asi on enda tarbeks ja lõbuks tehtud, nii et tegelikult ei mingit kobinat siinkohal.

Seda veel - märkasin Tallinna kinokobara fuajees plakatit mingile sõjamängupleissile, oli vist tiba tehnoloogilisem relvastus kui tühipaljas paintball. Ega see äkki sinu töö pole? Tekkis kerge tunne, et ehk on...

Joonas ütles ...

Kõik kiitus tehnilise värgi on juba ära öeldud. Meeldib aga eriti see, et siin on süzheed ja pinget rohkem kui tavaliselt. Kui mul oleks see pilt PS-is lahti, siis prooviksin esiplaanil olevat meest oma maitse järgi kontrastsemaks keerata, kuid kuna see pole kahjuks mu enda pilt, siis lepin selle kerge ja tundliku eristusega.