neljapäev, 16. aprill 2009

48 - Vana maja - Kait


Algas see pilt üldsegi kõrbest, läks üle kosmosesse ja lõpuks viisin antud teemaga kokku .Kriitikat oodatud, jätsin otsad enamvähem lahti.

7 kommentaari:

Kait K. ütles ...

tahaks mingit storyt sisse, oleks huvitavam. kui kellegil välgatab, andke aga teada. ma üpris kehv muinasjutuvestja.

Ivar ütles ...

Positiivne on see, et su ulmelistel piltidel on ka taimestikku - muidu kipuvad minu kogemuse järgi ulmevisuaaliat asustama 99% ulatuses kivisööjad, kuna kogu loodus koosneb reeglina ainult mineraalsast materjalist.

Aga lugu... Siinkohal jään ma küll tõsisesse hätta, sorry. Politsei leiab ärandatud auto?...

Kait K. ütles ...

hmm. ma mõtsin, et auto on nende tüüpide oma :)

meelis ütles ...

mul on story idee, Kait: see maja on just plahvatanud põlema, sellele on lähenemas taevas veel 2-3 ballistilist raketti mis kohe kohe ka majani jõuavad ja plahvatavad; majast jooksevad välja pooleldi põlevad karjuvad inimesed, osad just maha kukkumas, osad juba poolpõlenult surnud väga ebaloomulikes poosides. Esiplaanil roomamas veel üks poolpõlenud mees, kellele kohe kukub ülevalt pähe põlev puu. Umbes 10 sekundi pärast on kõik tegelased pildil surnud.

(See oli nali:-)

Tegelikult ei oska ma mingit ideed siit välja võluda, ja kas ongi alati vaja? Visuaal räägib siin ise enda eest, meeleolu ja atmosfäär on pildil väga tugev, viib vaataja kohe pilti sisse ning tekitab erinevaid assotsatsioone.
Sa võta parem järgmine pilt ette ja vaata mis sellest välja tuleb; puid, nagu näha sa maalida oskad.

Ivar ütles ...

Mina jälle mõtlesin, et see suur jurakas on ka mingi sõiduk...

Aga jah, teema on ju maja, my bad.

Anonüümne ütles ...

Mulle meenub seda pilti vaadates Wall-E ja tema kodune autokast. :)
Pilt on hea, värvid ja meeleolu. Mulle ka meeldib siin see, et ka rohelust on, ma pole väga tööstusmaastiku armastaja, see on nii troostitu.

Kait K. ütles ...

tänks. teen mõned muudatused-viimistlused. (ksjuures, nali naljaks...tahaks seda sõja stseeni väga teha). ja ilmselt peab maja rohkem majaks tegema, oluline asi.