esmaspäev, 20. aprill 2009

49 - Naine ja puu - Doodletom

Kõigepealt: "Tere!"
(Huh - ega ma ei kujuta päris täpselt küll ette, kuidas see süsteem teil siin toimib, aga lendan siis proovi mõttes
"toorelt" peale...)

Proovin siia külge haakida ühe "kunagi-varem-tehtud" - kategooriasse kuuluva pildikese. Ehk siis sobib teemasse "Naine ja puu"...
(?)


















Detail:












(...ja kas ma juba ütlesin: "Tere!" ?)

6 kommentaari:

Ivar ütles ...

Sõnumid adminnilt KÕIGILE KASUTAJATELE:

1) palun, ärge tehke postituse tekstiga copy-paste kusagilt Wordist või muust säärasest "kavalast" tekstitöötlusprogest, kus postituse koodi tuleb lisaks tekstile kaasa veel igasugu defineeritud fonte, joondusi ja muud pahna. Antud postituses on näiteks fondiks defineeritud trebuchet, suuruseks 85%, värviks must ja seda kõike ma ei tea, miks.
Kõik see moodustab totaalse koodipuntra, mille muutmine tekitab tõsiseid probleeme, pildi joonduse muutmisel näiteks lähevad tekstilõigud hoopis teistesse kohtadesse.

Keda huvitab, võib oma postitust vaadata režiimis "edit Html", siis on näha, mida see tegelikult sisaldab. Selles saab ka üleliigset eemaldada.

2) palun postitage pildid alati keskjoondusega! Ühtlasi püüdke vältida liigset tühjust tekstilõikude ja piltide vahel, need venitavad postite lihtsalt pikemaks ja vähendavad ülevaatlikkust.

3) palun lugege reegleid ja ärge postitage enne õiget aega.

Aga muidu: Tere! Maalijaid ja üldse teistsugusema lähenemisega autoreid on siia ikka juurde vaja!

(Loodan et mu kommentaar ei mõjunud LIIGA kurjana...)
:-)

Elina ütles ...

Teretulemast!

Mõnusad värvid. See väga terava kontuuriga roheline asi tõmbab muude maaliliste asjade hulgast natuke vbl liigselt tähelepanu.
Aga muidu, ilus pilt ju.

meelis ütles ...

meeleolu ja fiiling on pildis mõnus, ka meeldib su mahlakas pintslijoon, kus nö pintslitõmbed tajutavad. Olen näinud fotodelt tehtud digipilte, mis on nii ületöötatud ja hüperrealistlikud, et näitavad küll autori viitsimist ja kannatlikkust ning tehnilist oskust aga emotsionaalselt suurt midagi ei paku.
Erinevalt Elinast mind see roheline säbru ei sega, annab päris hea kontrasti ülejäänule.
Testi mõttes võib vaataja või autor küsitava koha alati käega kinni katta ja seda niiviisi vaadelda: teen seda ja pilt minu jaoks pigem kaotab kui võidab.

Ah jaa - ja teretulemast klubisse ka loomulikult!!

Doodletom ütles ...

Tänud kommentite eest.
See ongi, jah, tegelikult lihtlabane fotolt "maha pandud" värk, kuigi lõpptulemus siiki puhas käsitöö. All olnud fotoleieri, kust lihtsalt selle tüdruku näo piirjooned treissisin (kavatsesin tulemuse talle samuti saata ning tahtsin, et ta oleks ikka enda nägu, mitte "keegi naisinimene") viskasin minema, nii et siin nähtav on 100% joonistatud.
Ehk siis lihtne kombo: Wacom ja Photoshop

Joonas ütles ...

See on lahe jah, et siin on joon ja kerge "lohakus" sees. Ma pole kindel, kuid tundub, et rohelisi objekte on taustal liiga palju - võibolla see päevavari oma detailsuses on juba liigne? Aga muidu, mõnus ja meeleolukas ning tehniliselt suurepärane.

Doodletom ütles ...

Tegelikult oli see post siin väike cheat - pilt originaalis oli suurem:
http://photos1.blogger.com/blogger/3883/1897/1600/Girls_LuangPrabang.0.jpg
aga et paremini teemasse sobiks ("naine", mitte "naised" :) ), lõikasin pildi tuimalt pooleks.

(teise poole detail siin:
http://photos1.blogger.com/blogger/3883/1897/1600/Girls_LuangPrabang_DETAIL.jpg )