kolmapäev, 22. aprill 2009

49 - Naine ja puu - kinnas

Üks südamlik lugu ühest tütarlapsest ja tema puust. Näe, umbes oli teada mis teha tahab. Viskasin siis natukene värvi ja joont kokku. Muidugi näeb esimene kavand palju kõvem välja kui lõppteos. Nad ütlevad naljakaid asju nagu "Värske" "Impulsiivne" ja "Temperamentne!" aga tegelikult peaks ütlema "Kõva!".. või noh. "Kõvem (kui see valmisvariant)!"
Mõnda aega elasid joon ja värv koos nagu noored armunud ikka, aga aeg läks edasi ja joon muutus kadedaks värvi peale ning proovis teda oma raamidesse suruda. Värv, vaba hing nagu ta on jättis joone maha ja alustas soolokarjääri. Siis tulid sammal ja taimestik ja panid värvi pool kõvasti pidu.
Ei tea kas peaks äkki selle valmis pildi siia alla uuesti panema või sobib ka nii, et ta seal üleval on? Mõnes mõttes oleks ju nunnu, kui see seeria lõppeb viimase sammuga mitte kusagil kohmaka ebamugava eelviimase noodi peal. Aga tegelikult see valmisvariant juba olnud kah korra (esimene pilt oli kusjuures). Küllap vaataja oskab neid ka ise ritta panna! Las ta siis jääb nii!
Voh!

8 kommentaari:

Aleksander Rostov ütles ...

Igav pilt, tee uus!

Aleksander Rostov ütles ...

okei!

Ivar ütles ...

Kuule, kevad on saabumas, miks sa sügisepilte joonistad?!?
:-)

meelis ütles ...

Nali naljaks, minu jaoks on see pisike üllatus, Kinnas, sest avaldad end siin lüürilise romantiku ja mitte anarhistliku maailmaparandajana nagu su enamustest eelmistest piltidest paistab. (Ehk oli see vaid su hetkeline meeltesegadus? :P

Väga ilus meeleolu pildis (ütlen ma jälle nagu katkine grammofon sinu pilte kaedes). Ainult 1 remark: minu jaoks on vasakpoolne oranzh plekk ja parempoolne taamalolev puusäbru liiga domineerivad - kui need 2 tugevat aktsenti mahendada/helendada pääseksid nii puu kui ka tütarlaps kindlasti paremini esile (kata need kohad testi mõttes kinni ja saad aru millest räägin:-)
Aga muidu - häämeelega tuleksin sulle õpipoisiks, et õppida ka seda kiht kihilt brushimise ja õlimaalilikku digipildi kunsti, selles osas oled sa kahtlemata andekas tegija!!

Aleksander Rostov ütles ...

Noh aitab juba nende anarhismisüüdistustega! Punane ja must on küll väga ilus aga see joovastav maailmaparandamine seal taga on nii tüütu. Ei, kui üldse mingit punkarluse süüdistust esitada siis nõuan ma, et see tiitel oleks "nihilist!".
Sa varasta nende lipp ära, värvi see punane kolmnurk mustaks ja kanna seda ümber kaela. Nõua vanamuttidelt bussi peal istumist ja võta linnutoitjal sai käest ära.

Padja all on "Ülestähendusi põranda alt".

Mul on tunne, et sel pildil on üleliigsed pigem puu ja tüdruk, see oranž on see millest pilt tegelikult on : )
Aga tegelikult on sul muidugi õigus.

Ivar ütles ...

Sa võiks metsatulekahjust ka pildi joonistada...

Aleksander Rostov ütles ...

ma nõuan, et järgmine teema oleks "Tšaikovski ja ta kahurid"!

kaaren ütles ...

vinge! paberitega qnstniqna oskan ma ise aint triipe joonistada:D
milline tase! qmmardan 7 kiidan.