teisipäev, 21. aprill 2009

49- Naine ja puu - meelis


Kiirelt muude tegemiste kõrvalt tehtud pildike, inspireerituna kellegi öeldud mõttest, et "isegi kui peaksin homme surema, istutaksin täna veel ühe õunapuu".
Joonistatud ja koloreeritud digilaual.
Naljaviluks proovisin pisut tavapärasest rohkem mängida joonega ja nende erinevustega.

6 kommentaari:

Elina ütles ...

See oli Martin Luther, kes seda ütles, aga analoogseid ütlemisi on teisteltki olnud.
Väga mõnus joon minu meelest.Ilusam ja elavam kui sul harilikult selle tintekaga.

Aleksander Rostov ütles ...

See on tõesti väga äge, kuidagi rohkem pildisem ja teosem kui tavaliselt. Või noh. Mitte, et üks oleks ägedam kui teine aga selline tundeline erinevus on sees, muidu on sul nagu Kaader a nüüd on Illustratsioon.

meelis ütles ...

HAHA, tänan kommenteerimast, sõbrad. See, et pilt kukkus rohkem "illustratsioonim" välja tuleneb ehk sellest, et mu mõtted ongi viimasel ajal rohkem illustreerimisel, kuna mu tööd selles vallas veel jätkuvad.
Elina, tänan sind inffi eest; mäletasin et see tsitaat oli kuidagi usuga seotud aga et polnud kindel ei julenud sõna võtta.
(Ma ise oleksin pakkunud Piiblit, samas ega M. Luther ka viimasest kauge kaarega mööda ei käinud:-)

aare ütles ...

Päris lahe! Algul ei saanud huumorist arugi... aga vist midagi sellist: Puu just istutatud (labidas, kastekann ja kindad veel siinsamas), siis on kätte võetud piibel ja õunake ilmus oksale. Kui päriselt ka nii kähku käiks. kurat! Ma jookseksin kohe aijamaale loomulikult enne lipsan kirikust läbi ja võtan lauluraamatu kaasa.

meelis ütles ...

HAHA, Aare, nagu sinu kirjeldusest siin loen mõtled sa korraliku vaatajana pilti edasi, ise ma ausalt midagi nii põhjapanevat ei mõelnud. Lihtsalt üks kiirelt tehtud pildike kus mingit lugu juurde pookida ei üritanud, tahtsin vaid stiiliga pisut eksperimenteerida.
Mõtlesin, et las eit istub ja vaatab oma vastistutatud õunapuud.
Ja et ta käed tühjalt süles ei lebaks torkasin talle raamatu pihku.. (Piibel tundus olevat kuidagi toekam ja õigem kui Donald Duck magazine :-P )))

Joonas ütles ...

Ma arvan, et see on tädike, kes kõhkleb, kas maitsta keelatud vilja või mitte :) Tehniliselt meeldib mullegi see joone, värvi ja kontuuriga mäng. Jah, täitsa nagu "päris illustratsioon".