kolmapäev, 6. mai 2009

49 - Naine ja puu - Joonas

Antud pilt on inspireeritud Twin Peaksis figureerinud karakterist Log Lady.

Valmimisest niipalju, et olin alul keha bruhsijoonega suht rahul. Nägu ja juuksed olid aga ainult üks suur õnnetus. Arvutis mässates suutsin ka keha vahepeal ära rikkuda. Lõpuks pöördusin tagasi alati toimiva geomeetria ja monokroomsuse manu ja selline ta siis saigi.
Brushijoon valmis nii 20 minutiga alates kavandist, tonaalsus ja juuksed umbes 3 tunniga. Argh!

EDIT II.
Kuigi mul pole kombeks (viitsimist) oma vanu pilte remiksida, siis võtsin selle siiski ette üle poole aasta ja parandasin asju, mis endal silma riivasid. Peamiselt siis koloriiti ja nägu.

5 kommentaari:

Elina ütles ...

suu ülahuul meenutab pisut hercule poirot vuntse ja ristipidine viirutus juustel on minu meelest üleliigne, käelaba on natsa suur, aga muidu väga ilus pilt ju. see et sa need juuksed sellised sirged ja rasked tegid on minu meelst tunduvalt parem kui algselt kanvanditel. kas taustaks peaks olema see mellaki poolt kuulsaks maalitud sõõr...selle üle ma veel mõtlen. vaatamata eelmainitule, ülikõva ja nunnu ja naljakas pilt ikkagi minu meelest. extrapluss punktid veel selle eest, et alasti naisterahvas on absoluutselt omas elemendis. tihti häirib mind hullult igasuste omaarust teemaga paljaste naistega piltide juures see, et mul tekib küsimus- mida kuradit ta peab seda putru keetma, puu otsas turnima või raamatut lugema palja p***ga, poseerigu parem niisama, poleks nii piinlik. siin seda küsimust absoluutselt ei teki, nii et minu poolt tõsine braavo.

Ivar ütles ...

Ma ei saa praegu pikemalt mõelda ja kirjutada, sest lähen kohe kinno Terminaatorit vaatama, aga kiiresti -

kuna see on niivõrd kõva pilt, tee palun selles kaks muudatust:
1) muuda/roteidi too joonejupp, mis jätkub peale labakätt ja mis peaks olema kas kael või juuksepiir. See lihtsalt pole päris loogiline, kuidas käsi sujuvalt kaelaks üle läheb;
2)kopeeri kuidagi tükk seda allpoolset triibutust ka kaelatagusesse juuksealasse, kasvõi mingi kolmnurkse tükina, praegu on juustes 2 täiesti erinevat värvi/tekstuuriala. Äkki võiks sellise pisikese tekstuurikolmnurgaga (üks tahk põsenukist otse alla) tegelt kontuuri samaks jätta?...

Ja postita tiba suurem pilt ka!

meelis ütles ...

Niikaua kuni Elina selle sõõri vajalikkuse kallal juurdleb kirjutan ise ka paar rida:
mu esimene assotsatsioon selle pildi stiilile oli Joonas meets Bill Presing - ja see on öeldud ülima komplimendina, kuna ma salamisi fännan mõlemaid! Selged konkteetsed sheibid, hea nõtke poos, mõnus stiliseering....mida muud sa oskadki tahta!
Vaid mõned kerged ivarlausilikud kriitikanooled:
1: käsivarre üleminek kaelaks - isegi kui see on taotluslik - pole siiski eriti hea, sama tangentsiprobleem on ka juuksenurga kohtumine sõõriga;
2: kuna kõik on pildis lõpuni väljapeetud oleks sellist lõpuniminekut oodanud ka juuste viirutuselt, mis tüdruku pea peal on lohakas, juhuslik ja defineerimata. (Ise sa Joonas tegid endale selle pildiga need reeglid, nüüd kannata ja kuula lõpuni:)
3: pisidetailidena oleksin juuksesalgu teinud allapoole, et ta varjaks ära teise silma, mida sinu pildil pole aga peaks sealt pisut paistma, ja oleksin koristanud ära küünarnukikortsud (mis ei anna midagi juurde ja võistlevad rinnanibudega)

Aga HEI - lõppkokkuvõttes on need detailid mis tervikut suurt ei mõjuta. Minu jaoks kindlalt sinu top kolmes olev asi!!

Kait K. ütles ...

nice : )

Ivar ütles ...

...või siis peaksid kõik juuksetriibud olema sama intensiivsusega? Kui midagi heledam, siis ehk hoopis tukas olevad?