kolmapäev, 10. juuni 2009

55 - Triibulised sokid - Doodletom

7 kommentaari:

Doodletom ütles ...

Huhh - ei julgenud postituse aknasse midagi kirjutadagi - ei ole 100% kindel, kuidas seda teha, et jälle vale font vale suurusega jms. välja ei kukuks.
..Ja ega siin tegelikult endal midagi pildile lisaks öelda olegi...

Ning ehk jääb teine "sobilikkuse piiridesse", ning ei kustutata modede poolt ära...

Ivar ütles ...

Kirjutamine on lihtne, lihtsalt ei tasu seda kusagilt Wordist üle kopeerida, siis tulevad kaasa kõiksugu paragrahviomadused ja fondid. Kui otse siiasamasse toksida, siis ei lisandu midagi.

Pildil on mõnusad pastelltoonid. Ega siin vist otsest lugu taga pole, puhas visuaalne meeleolu...
Vektoris tehtuna ja suure ciclee-või-mis-ta-on-prindina oleks ilmselt päris dekoratiivne.

k. ütles ...

printimise koha pealt Ivariga täitsa nõus

samas ise ma lisaksin neidude pea kohale veidi rohkem ruumi - kulus hetk aega, et siduda kolm laiku kolme naljakas poosis tüdrukuga ning mõista, et nad hüppes on.

Aleksander Rostov ütles ...

The space-time continuum has collapsed, linnud lendavad tagurpidi ja islandil sündis kahe peaga lehm, ei olekski uskunud et ükskord on käes päev mil ma võin siin blogis öelda siiralt "Wow! Väga kõva!" (Noh, meelisel on ka tegelt paar kõva pilti olnud aga siiski)

Muidu see peade kohale rohkema ruumi taotlus on hea mõte. Natukene on praegu muidugi justkui nad olekski hüpanud sinna äärde välja ('kontseptuaalselt nigel kompositsioon') aga visuaalselt mõjuks paremini rohkem hingamisruumi.

Ühtlasi väga threadless ja hipsteri t-särgikujundus : )

Doodletom ütles ...

Tänud. Jah, kroppisin pinna suht peade lähedalt ära taotluslikult, justtäpselt selle mõttega, et tšikkide hüpe rohkem hüppena mõjuks - kui neil oli all ja üleval (algselt) sama palju ruumi, tekkis rohkem lihtsalt hõljumise effekt.

fushi ütles ...

Hot. Ja väga anime, tegelikult.

Kait K. ütles ...

naiss jah