esmaspäev, 15. juuni 2009

55 - Triibulised sokid - Elina


Triibulised sokid kah. Lock transparency on PS-s ikka üks tore ja kasulik asi:)

8 kommentaari:

Doodletom ütles ...

Kena! Puudel kah triibulised sokid.
Tehnilise poole pealt - kidas see va (paberi)faktuur selle rohelise pinna peal tekitatud on?
Ja - hkhmm - mis asi on Lock Transparency ??? (Ise olen PS-i kasutanud juba aastaid, aga sellise imeasjaga pole kokku puutunud...)

Elina ütles ...

-lock transparent pixels- on vist korrektne nimi, ilmselt oled seda kasutanud ilma nime teadmata. see on seal layers aknas vasakul üleval, kus sa saad kihil lukustada erinevaid asju. selle pildiga tegingi 3 kihti värvide jaoks ja pärast oli väga lihtne selle abil värve muuta. ei pea selekteerima jne. noh, minu jaoks on see hiljutine suur avastus:)
pildil kasutasin kahte paberifaktuuri. üks siis puudel(color burniga) ja tegelastel, teine ühtlaselt üle pildi(multiply-ga).

Ivar ütles ...

Mõnus pilt! Mingil ilmelikul põhjusel on mul puu värvitoonide kombinatsiooni osas täielik deja vu tunne. Aga ma ei tea, kus seda kohanud olen...

Värvid on üldse head, juuste vaevumärgatav gradient näiteks. Kui miski logiseb, siis tolles tompja karulaadse eluka vajalikkuses pole ma päris kindel, ehk oleks võinud seal mõni saledam, aga sama tooni elukas olla... Ilves? Rebane? Muidugi, kui asi seotud konkreetse looga, siis on teine asi.
(Linnul ehk võiks ka silm peas olla.)

Aga, jah, värvid ja siluett on head!

morgen ütles ...

väga mõnus pilt:)

. ütles ...

Triipu on siin antud täitsa Naiselikult!

Joonas ütles ...

Ja-jah, siluett ja tonaalsus sel pildil ruulib.
Ma mõtlesin ka välja, miks see karu ei tundu siia sobivat - ta pole ainukesena siluetis loetav. Aga see on juba norimine. See pilt võiks - õigemini peaks! - olema mingi pikema lasteraamatu illustratsioon.

meelis ütles ...

Elina, minu soe soovitus sulle - ära jända rohkem selle joonaseliku joonega vaid kontsentreerugi rohkem 50-ndate stiilis pinnalisele nii nagu siin pildis: kõik tundub rohkem "sinulik" ja ka joonistuslikud apsakad näivad pigem taotluslike kui vigadena. Edu sulle!

. ütles ...

Elina, minu soe soovitus - jända kõigega mis Sulle huvi ja lõbu pakub!