esmaspäev, 29. juuni 2009

55 - Triibulised sokid II - Ivar

Kiire sokipildike, inspreeritud Guillaume Bianco geniaalselt muheda raamatu "Billy Brouillard" lehitsemisest. Pilt sai postitatud üsna uisapäisa peale valmimist, seetõttu hakkas hetk hiljem nii mõnigi asi häirima. Ja mitte ainult alljärgnevate Meelise kommentaaride tõttu... :-)

Ülalolev ongi pildi muudetud ja uuendatud versioon, originaal paistab Meelise kommentaaripildil.

* * *
meelise täiendus:
kiiruga ülejoonistatud versioon: asusin kommentaari kirjutama kui otsustasin pigem joonistamise kasuks; tore lõbus ideeke, Ivar - ainukese puudusena märgiksin liigset ponnistust dekoratiivsusele samas kui karkass ise pole joonistuslikult kõige tugevam. Tihtipeale aitab mõnest sirgemast joonest sheipides, et asja tasakaalustada ning see "püsti seisaks". Suuresti maitse asi ka tegelikult....

2 kommentaari:

Ivar ütles ...

Kommentaariks Meelise täiendusele:

Hea näide sellest, et ei tasu kohe peale valmimist midagi postitada...
:-)
Too õllekõhuke ja kummijalad on muidugi tobedad. Tegelt ei meeldi mulle ka näiteks kleidi värv ja taust... Mis tähendab, et teen värki veel ümber. Ja siis võtan su värke arvesse!

Joonas ütles ...

Ma ei tea, mulle tundub esialgne jalg parem. Kui juba kummist, siis lõpuni! Muidu Meelise kommentaar ütleb vast kõik ära, samas oleks huvitav näha ka su visiooni selles stiilivõtmes, mida Ivar katsetas - otsast laienevad jalad ja käed.