reede, 19. juuni 2009

55 - Triibulised sokid - Joonas


Proovisin midagi erilist... Kuid välja kukkus enam-vähem nagu alati :) Ilmselt peaksin kõik oma olemasolevad joonistusvahendid ära unustama ja mugavaid harjumusi muutma, et midagi tavapärasest erinevat teha.

Aga muidu käib pidi kohta täpselt sama kommentaar, mis Vallatute kurvide kohtagi.

5 kommentaari:

Doodletom ütles ...

(Taas) huvi pärast - mis tehnikas tehtud? Pean silmas just joone osa. Tõenäoliselt ei ole mitte digi-algupäraga? (Lihtsalt ootan pikisilmi mõnda proget, mis suudaks manada digitaalselt sarnase tunnetusega joont. Siiani pole ühtegi kohanud)

Ivar ütles ...

Doodledom - loe Joonase pildialust teksti, seal on kõik kirjas.

Endal tekkis seda pilti vaadates tunne, et ehk on visandit tehes mõni asi joonistamata jäänud ja pärast kontuurides meelest läinud... Parem käsi? Ehk oleks võinud iirised detailsemad olla? Näo/pea kontuur kipub ka jätma mulje, et vasaku silma kohal on seitel, päris juuksekontuur aga ära ununenud...

Aga muidu ju täitsa toimib, isegi värvid...
:-)

. ütles ...

... jah teistmoodi on küll, aga kas parem seda küll ei oska öelda.
Lind on vahva!

Joonas ütles ...

Joon on tõesti pintselpliiatsiga tehtud (Pentel Brush Pen), millesarnast ükski digitaaltehnoloogia luua ei suuda. Ahjaa, arvutis tegin siiski tüdruku suu.
Üldsegi tunnen end sellises tehnikas juba suht koduselt ja seega rahutukstegevalt laisalt, nii et plaanin sarnaselt Meelisele midagi uut õppima hakata, olgu see alul kasvõi kole ja paha vaadata...

meelis ütles ...

positiivne pilt. Ise oleksin tüdruku laia suujoone ära jätnud, väike "roosinupp" olnuks paremaks kontrastiks ta suurtele silmadele ja muule. Muud elukad pildil on vahvad! Kui juba triibutamise teed minna siis miks mitte ka linnuke triibuliseks võõbata?