teisipäev, 7. juuli 2009

56 - Kalevipoeg - Elina


Musklitega on siis endiselt nii nagu on. Aga Kalevipoega ilma vist teha ei anna. Pildus kive ja tiris kuuski juurtega maast välja... Mis sellest kõigest lõpuks kasu oli, võib igaüks Kalevipojast ise lugeda.

4 kommentaari:

. ütles ...

Eesti kaitseväele oleks hea täiendus,
nn. mitu ühes!
Ise eriti nende photo...-tega kursis ei ole, milles ja kuidas tehtud?
Lennuk on tore mõte!

meelis ütles ...

mellaku viimastest kommentaaridest ei saanud eriti aru, vist juhtus olema vale adressaat või vale bloog (või vale hetk kirjutamiseks :-P )

Elina, musklite pärast pole siin mõtet väga muretseda, akadeemiliselt on kõik 98% paigas.
Poos olnuks tugevam, kui keha oleks kõvasti vasakule kaldus ja vaba käsi pikalt ees, (balanss), sest tegu on ju viskel hoovõtuga, mitte lihtsal kivi hoidmisega käes?
Muidu ilus koloriit ja põnev lahendus!

Joonas ütles ...

Meelise repliik "põnev koloriit" pani mõtlema, et millist koloriit ta täpsemalt silmas peab. Nimelt saime hiljuti uue (tegelt vana) monitori ja nüüd kahel kõrvuti antud pildi värve võrreldes on vahe päris suur. Ühel on kalevipoeg sinakas, teisel hall ja roheline seevastu pastelsem vs kirgas. Lisaks on meil veel kaks LCD ekraani, kus nähtav on omakorda huvitav... Tänapäeva digitaalmaailma värvide põhiprobleem ongi vist see, et igaühel on omad ekraanid ja omad värvid...
Aga see oli lihtsalt retooriline uitmõte, selle kalevipoja koloriit on muidugi põnev meie kõikidel monitoridel :)

Ivar ütles ...

Vaatasin siin seda mõnusalt ja käärlikult robustset kuusikukontuuri ja tekkis mõte - huvitav, kuidas mõjuks kui kuused ei kasvaks vertikaalselt, vaid nii, et nende tipud oleks suunatud enam-vähem samasse punkti. Ehk siis kusagile Kalevipoja naba kanti... Kuuskede tippe ühendav joon oleks siis enam-vähem U-kujuline ja nende kaugus K-poja siluetist enam-vähem võrdne. Ehk tekiks pilti mingi lisadünaamika või -pinge?

Lennuk on hea idee ning värvid ja tekstuurid mõnusad!