teisipäev, 21. juuli 2009

58 - Kolm Põrsakest - meelis


Umbes aasta tagasi taanlastega ja taanlastele tehtud lõbus reklaamijupp, mis mahub vist etteantud teemasse. Meie poolt oli nii karakterite visuaali edasiarendus, animatsioon, värv kui ka liikuva pildi kokkupanek (kontseptsioon ja idee kahjuks mitte).
Kuna eelarve ei lubanud rufi animatsiooni clean-up'pi ehk ümberjoonistust siis pisut räsitud ja karvase pliiatsijoonega see ka lõpp-produkti läks. Kogu animatsioon (va esimese ja teise stseeni saagiv siga:-) on siinkirjutaja poolt tehtud.

(PS, soovitan vaadata Firefox'iga kel võimalik, kuna Exporer lõikab äärest servi maha nagu nüüd tuvastasin).

3 kommentaari:

. ütles ...

Jah mis seal ikka kommenteerida, efenn värk!
Kes selle saagiva sea siis joonistas?

Ivar ütles ...

Mellak, filmistuudios töötab kaugelt rohkem kui üks inimene, animastuudios on ka animaatoreid enam kui üks. Ma ei saa aru, mida sa teada tahad? Konkreetse inimese nime?

Ivar ütles ...

Minu meelest on see "karvane" pliiatsijoon täiesti omal kohal, igatahes parem kui moodne digitaalne steriil-kontuur. Üldse kogu klipp on muhe, sealhulgas ootamatult vägivaldne lõpp. Muuseas, olen sellist puu all näsijat vist siin varemgi näinud... draakon?...
:)

Lõbus oli muidugi välja raalida, et esimesena leidis kurva lõpu just too eriti korralik tellisepõrsas.
:)

Ja lõbus oli ka seda jälgida, kuidas animafilmilik toimuva heliga markeerimine asjale vunki juurde andis... Tegelikult muidugi vaataks asja heal meelel ka aeg-luubis. Liikumine on niivõrd paigas ja kiire, et ega seda, mis pooside läbi kasvõi põrsas majja tormab, ära ei fikseeri.
:(

On sul ehk mingied tüübijooniseid alles? Kui ärikokkulepped lubavad, skänni sisse ja viska siiasamasse vaatamiseks välja!