teisipäev, 15. september 2009

62 - Gladiaator - Ivar

Proovisin veidi poolsajandi taguse animatsiooni vaibi tabada ja seda ehk vaasimaaliga miksida, aga välja tuli hoopis midagi t-särgi sarnast. Vahendid on varasemast tuttavad, ikka nood Pentelid ja kalkad ja pikselid.

5 kommentaari:

aare ütles ...

Mulle tuli esimesena põrandavaip meelde, lastetoa jaoks natuke verine, aga neid igasuguseid plekke ei saa niikuinii vältida.
Stiilne!

Ivar ütles ...

Jaa-aah, vaip on hea paralleel! Ja kui juba pilk põrandal, siis võiks keegi selle pildi pisikestest keraamilistest kivikestest ka mosaiigiks laduda...
:-)

meelis ütles ...

igati stiilne
Ehk oleks pealuu võinud ära jääda, oleks ohver rohkem "õhus"?
:-) :-) :-)

Joonas ütles ...

Päris dekoratiivne jah. Võiks ka eritellimus-tapeediks sobida mõne militaristi kodusse :) (ainult et 3 stseeni peaks siis juurde mõtlema)

Ivar ütles ...

Ma olen viibinud Mustamäe korteris, kus vannitoa välisseinale (mis ühtlasi paistis uksest elutuppa) oli laotud väikestest plast"kahhel"plaatidest padurahvuslikult räme kivi viskava Kalevipoja pilt. Õnneks mäletan ainult fakti, detailne mälupilt ise on kustunud. Aga kogu selle korteri sisekujundus oli uskumatu, pigem nagu mingi nõukaaegse ettevõtte saunsuvila kui urbaanne eluruum... Võehh...

Tegelt tahtsin öelda, et piisab ka ühest siukesest pildist koduseinal, polegi nelja vaja. :)