kolmapäev, 30. september 2009

63 - Mustkunstnik - Pecike



Peale tohutut pausi võtsin ennast kokku.
Jäin kevadel nii aja hätta, et hakkasin joonistamist edasi lükkama ja sinna see jäi.
Suvel käisin Tšehhis animatsiooni töötoas ja olen lõpuks selleski kaunis kunstis käe valgeks saanud. Kes tahab minge ja vaadake üle.

"Prison Fly"

Joonistus on kiiruga tehtud, et ei jõuaks endas kahtlema hakata.
Tušš ja pintsel, Photoshopis pisut värviga kaetud.

2 kommentaari:

meelis ütles ...

Kui ei teaks et tegu silmamoondajaga siis mingit vihjet siit pildist eriti välja ei loe, (või ei oska ma seda leida lihtsalt.) Aga muidu pole su pildil häda midagi, Peeter; ilus mahlakas pintslilöök ja meeldiv tumedate ja heledate pindade jaotus. Hea on kontrast juuste ja rinnaesise sigrimigri ning näo täieliku lakoonilisuse vahel: mõni kriips rohkem näo valgele tühjale pinnale ja asi oleks lagunenud koost, kardan! Poiss ise on pisut androgüün ja näib nagu Oscar Wilde'i seltskonnast siia hüpanud, aga samas miks ka mitte...
Kahtlemisest: mäletan, et aastaid tagasi ütles Rein Raamat lause, mida ma häämeelega tihti parafraseerin ja väänan nii nagu jaksan: kui sa ei kahtle, teed kommertsi, kui kahtled teed kunsti. (minu suur naer siia otsa HAHAHAHA!!!)
Kahelda võib eneses alati, Peeter, ainult rääkida sellest ei maksa (või kui siis ainult mulle:-) ja välja ei maksa seda ka eriti näidata!:-).

Ivar ütles ...

Alati kui ma seda pilti näen, meenub Sandman...