neljapäev, 22. oktoober 2009

64 - Merineitsi - Maido


Selline natuke naivistlik multikateema. Loodetavasti räägib pilt ise enda eest mis mõeldud.

9 kommentaari:

Elina ütles ...

kuu ja kerakala moodustavad nii kenasti yin ja yangi:) mulle meeldib eriti merepõhi.

. ütles ...

Kuna kommid... on suht mahlakad siis ootaksin piltides midagi sama.....??????....

Maido ütles ...

Mellak, mida sa täpselt tahaksid näha minu piltides?

Ma tean, et kohati võin olla veidikene abstraktne (ilmselt kohati ka liiga otsekohene) oma kommentaarides aga sinu väljaütlemisest ka kõige suurema pingutuse juures, ei suuda ma mitte midagi konstruktiivset välja lugeda :) (mäletamist mööda reeglitest oli sedalaadne soovitus kasutajate kommentaaridele).

Anna anndeks kui ma sulle haiget tegin, see oli ainult minu arvamus sinu stilistika osas.

Ivar ütles ...

Ostsin just täna "Art Deco" raamatu ja olen mõnevõrra selle mõju all, paluks arvestada... :)

Mulle meeldib selline mustvalge lahendus. Kompa ja detailid on palju stiilis ja maitses kinni, neid pole vast mõtet kritiseerida. Nagu näiteks suud, mis mulle paistis tükk aega näo kontuurina (ja ma ei saanud aru, mis habeme moodi moodustis sellest allapoole jääb).

Tegelikult võtaks ma seda pilti kui digitaalset kavandit. Paberil ja sule või pintsliga saavutatav joon ning ehk tekstuurid annaks asjale palju juurde. Praegune digi-joon on ausalt öeldes igavalt ühtlane ja just nimelt silmatorkavalt digitaalne.

Aleksander Rostov ütles ...

hihihihi! ongi habe! : D

. ütles ...

Kommentaaridega võrdlesin sellepärast, et
kui kommid on sellised kindlad ja kõike teadvad siis joon tundub kuidagi ebalev? Hiirelik?
Mida ma tahaks piltides näha?
Tahaks näha häid pilte!

Haiget tegemise pärast ära muretse on palju muid asju mis mulle haiget teevad!
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Henri Mastits ütles ...

Merineitsi tekitab sellel pildil minus ebameeldivat emotsiooni. Ta näeb välja nagu oleks pooleldi kala ja pooleldi paks mees ennast üheks muutnud ja siis otsustanud, et hakkame veel merineitsiks ka. Esmamulje jäi mulle sellest pildist halb, just merineitsi tõttu. Avades suurema pildi, märkasin detaile rohkem ja mass kadus ära, pilt muutus kirjumaks ja huvitavamaks. Maidolt ootan ma sellest paremaid pilte.

Karmo Ruusmaa ütles ...

Klaabu:)

meelis ütles ...

iseenesest põnev eksperiment jaotada pilt pooleks ning joonistada ühele poolele asjad negatiivis ja teises positiivis, tahaks isegi kunagi midagi sellist proovida! Tore on ka asjade grupeering nii merepõhjas kui mujal ja tühjad pinnad.
Niisiis idee eest 5 punkti. Mis näki disaini puutub siis siin olen ülalkirjutajatega nõus ja selle võib ühe sõnaga kokku võtta: inetu. (siin võime muidugi diskuteerida teemal "ilu on vaataja silmades" aga usun, et on olemas nn universaalne appeal, millist kohtab looduses ja mis on harmooniline).
Näen stilistikas mõjutusi eesti joonisfilmi noorema generatsiooni joonistusmaneeridest, kes on mõjutatud eesti joonisfilmi vanemast generatsioonist, kes on mõjutatud omakorda ida-Euroopa (Zagrebi) multifilmimeistritest, (ja nende mõjutusi on juba raskem träkkida...:-) Ehk siis tundub, et tegu on koopia koopia koopiaga, mitte originaaliga.
Aga tore et viitsisid lõpuks ka ise postitada, oma kommenteerimistele lisaks. Jääme ootama uusi pilte.