pühapäev, 4. oktoober 2009

63 - Mustkunstnik - Ivar

Kommipaber, öeldi kodus mulle selle värviskeemi kohta.

Tekstuuridega alternatiivversioon

3 kommentaari:

meelis ütles ...

Võid oma kodusele kriitikule öelda, et kommipaberid on kommertshuvides tehtud reeglina alati erksad ja pilkupüüdvalt mitmevärvilised, mitte monokroomsed, Ivar :-)) Aga stilistikat vaadates muidugi mingi seos kommipaberile justnagu oleks.
Muidu JÄLLE üks neid pilte, mille puhul märkan, et olen hea idee ise kahesilmavahele jätnud ja esinenud esimese ettejuhtuva ja keskpärasega, dammit!
Ma ei tea miks, Ivar, aga seda pilti vaadates näib, et poleks midagi katki, kui selle kompositsioon oleks mitte diagonaalis nagu sul aga staatiliselt horisontaali lükatud... ehk oleks nõnda isegi pisut parem..? (mõningase re-aranzeerimisega siis ümbritsevate vidinate näol loomulikult:-))

Ivar ütles ...

Käsitöösoovitus spetsiaalselt Meelisele: prindi mu pilt välja ja kleebi heleroosa mingi punakat tooni "hõbepaberiga" üle. Või kasvõi kuldpaberiga - olekski tulemus nagu kommipaber. Või vähemalt kingipakipaber..
:-)

meelis ütles ...

nii et sa siis ikkagi jahid seda kommipaberilaadset tulemust, Ivar?
Kui nii siis okei, sinu võit! (Kahtlustan muidugi, et kuld- või hõbepaberile kleebituna saab IGAST enam-vähem pildist kommi- või kingipakkepaber:-)