teisipäev, 6. oktoober 2009

63 - Mustkunstnik - Kait

Selline...vanamoodne vend...kutsuti sortsiks. manas ja pani needusi peale.

versioon 1 ning parandus.

8 kommentaari:

aare ütles ...

Väga kõva pilt!

Ed ütles ...

kõva. pigem tume maag - a la Raistlin - kui et mustkunstnik. või see on ükssama? igaljuhul kõva. nüüd tahaks laiformaati korraliku resoga et taustale panna :)

Priit Raag ütles ...

Väga tuus! Minu lemmik elemendid on sau, pea, ülakeha ja taust. Kui see tegelane trikimehe asemel show teeks, siis isegi ostaks pileti. Natuke meenutab ka Kristjan Jaak Petersoni kuju Toomemäel, aga see mees pani valget sõnamaagiat.

Kait K. ütles ...

tume kraam jah. läksin meelega teemast veits kõrvale :)
preagu uuesti vaadates tundub, et see keep hoiab kuidagi liiga tugevalt viltu, algul seostasin seda tuulega(algas mägedest...mets tuli hiljem)..samas hetkel näen, et taimestik juskui tuult ei saa. enivei, tänud :]

Ivar ütles ...

Ma ise ei oska sedasorti pilte teha, seepärast on ka raske midagi kommentaariks öelda... Keebi lehvimine ei häiri; taust on cool, ehk ainult päris esiplaan on kuidagi arusaamatu, nagu järsak või midagi, oodanuks rohkem mingeid kõrsi, kasvõi fookusest väljas olevaid;
Kui midagi on puudu, siis tagantvalgusest (on's selle nimi slängis ehk "kontra"?...) tingitud kontuuri helendamine - oleks saanud ju kasvõi imepisikeste helendavate karvakestega keebi materjalilegi tunnet lisada... Praegu jääb nagu veidi siuke mulje, et tegelane on võetud ja lõigatud sellele taustale teise valgusega olustikust.

Kait K. ütles ...

peaks veel mainima et taust oli googlist tõmmatud ning filtridega üle käidud :-]

meelis ütles ...

sarnaselt Ivariga ei suuda ka mina selliseid pilte luua, Kait, (peapõhjuseks eeskätt mu suhteliselt kärsitu loomus) ja seda enam imetlen alati selliste vendade pilte, kel viitsimist ja kannatust nõndamoodi nikitsemiseks jätkub!! Tore ka jälle tõdeda, et võtad kriitikat kuulda, Kait, ja proovid oma asju parandada ja täiustada, (lugesin just kuskilt netilehelt ühest poolesajanditagusest kommertskunstnikust, kes muutus alati rahulolematuks 5 minutit peale oma töö lõpetamist, ning kui deadline poleks kuklasse hinganud oleks kohe pilti muutma ja parandama hakanud:-))
Olen Ivari kommentaariga nõus, et ühte rimlight'i see tegelane nõudis tänu tugevale tagantvalgusele, ja parandatud pilt on tänu kõpitsemisele isegi veel parem kui esimene (ehkki olin ka esimesest sillas!) Üks remark su teisele pildile siiski: vist on nii, et tugeva tagantvalguse puhul on hele-tumeduse kontrast valguse murdumise kohal tugevaim, ehk siis valgusviiru kõrval peaks kohe olema TUMEDAIM pind mis järk-järgult heledamaks läheb, mitte sujuvalt vastupidi nagu sul..
(Kui viitsid guugelda märksõna "rimlight" alt pilte ja saad umbes aimu, mida mõtlen:-)
Aga sellele vaatamata müts maha su oskuste ees värvi ja valgusega meeleolu luua!! Tase!!

Kait K. ütles ...

heheh, kommertskunstnik ;D
aga jaa..see rimlight oli piin, ei saand aru, miks ei tööta. ei tulnud pähe järgi ka uurida. Nüüd selge.

a tänud +fiidbäki eest ka :]