kolmapäev, 14. oktoober 2009

64 - merineitsi - kinnas


Maalisin ühe pildi.

7 kommentaari:

Maido ütles ...

sedalaadi impressionim mulle sinu juures meeldib, küll aga on kompositsioon minu meelest ebamugavalt paremale nihkunud (silm on see kes kurdab:/ )

Kait K. ütles ...

jep, ei pannud algul kolmandat kätt tähelegi. a hea loose värv.

Ivar ütles ...

Paremale?...

Ei mina oska maale kommenteerida. Aga siiski, too kolbale vihjava näoga näkk oleks ehk võinud kuidagi vähem hülgelik ja rohkem siugjalt graatsiline olla... kalasaba mõjub tänu põlvejõnksule ka pigem kostüümina, ehk oleks see võinud sealt kivilt vette kuidagi rohkem vongelda, ja seda hoopis pikemalt. (St. sabaosa võiks ju ülakehaga võrreldes hoopis pikem olla.) Märksõnaks näiteks "angerjas"... Oleks tulemus ju veelgi morbiidsem. :)

Mina nägin küll kohe toda kolmandat kätt.

Elina ütles ...

mulle meeldib. minu kõõrdsilmad ei kurda millegi üle.

Maido ütles ...

pidasin silmas jah pildiraami, et nihkunud paremale, justkui fotot tehes kaaderdad, aga jah väljendasin end valesti.

Võiks minu meelest kogu kupatus (sisu) olla nihutatud paremale, kuna pildi põhipinge tundub mulle olevat rohkem seal saladusliku kolmanda käe juures, kui vastu kannikaid laksav merelaine (mis tegelikult ideena on ka päris ilus ja meeliliigutav 8)

Morgie ütles ...

Minu pilk hakkas hoopis kalavõrku ja laeva otsima. Merineitsi paistab kuidagi kinnipüütuna. Lahe.

meelis ütles ...

ise oleksin pildi pisut rohkem tasakaalu nihutanud (näkk keskemale). Ka otsib silm sellest visandlikkusest MINGITKI pidepunkti, mis on detailsemalt välja joonistatud, (näki nägu ja käed?); muidu vaataks justkui fookusest väljas fotot kus kõik üleni udune. Meeldib, et oled Anderseni muinasjutu ümber kirjutanud ja Merineitsi ei päästagi printsi vaid laseb tal uppuda puudutades vaid hüvastijätuks sõrmeotsaga ta kätt.. kurb aga ilus!