esmaspäev, 19. oktoober 2009

Väikesed muudatused!

Väike teadaanne kõigile blogilistele, lugege ja pange hoolega tähele!

Kuna vägisi kipub jääma tunne, et ehk ületab blogi teemade hulk maagilise saja piiri, tuleb teha postituste vormistuses pisuke muutus. Asi selles, et teatavasti on igal postitusel teemakohased sildid, mis võimaldavad hiljem samal teemal tehtud pilte leida. Siiani on need olnud kujul "XX - Teema", kus XX on teema järjekorranumber. Sama number on ka pealkirja alguses, näiteks hetkel viimase teema puhul on nimeks siis "65 - kohvipaus".

Kui aga teemade numeratsioon jõuab 100-ni, muutub asi mõnevõrra segasemaks, kuna teemade sildid ei asuks enam loetelus õiges järjekorras. See tähendab, 100 asuks ilmselt 10 ja 11 vahel ja mitte pärast teemat #99.

Et asi korda saada, võtsime ette suurema siltide ümbernimetamise ja nüüdseks ongi kõik postitused varustatud kolmekohalise järjekorranumbriga siltidega. Et kõik uued postitused tuleksid juba uute reeglitega kooskõlas, palume edaspidi tegutseda järgnevalt:

  • Teema pealkirjas kasutame (esimeses sajas) endiselt kahekohalisi numbreid
  • Siltides muudame algusnumbri kolmekohaliseks, lisades kahekohalise teemanumbri korral ette ühe lisanulli. Seega, hetkel aktiivse teema õige silt on "065 - Kohvipaus".
Tänan tähelepanu eest!

1 kommentaari:

Maido ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.