pühapäev, 24. jaanuar 2010

075 - Remiksime kolleegi - Elina

Mina proovisin Ivari Sipsikut natuke remiksida. Selline ta siis sai.

3 kommentaari:

meelis ütles ...

panin sinu pildi ja originaali kõrvuti, Elina, ja pean tunnistama, et minu silma jaoks on originaal kõvem ning selles on "punch'i" rohkem. Selgitan: igasugune graafiline disain on tugevam, kui balanss looklevate ja voolavate vormide ning sirgete joonte ja sheipide vahel on tasakaalus. Kui sa tähelepanelikult Ivari pilti vaatled taipad, et tema näiliselt looklevate joonte taga on tal väga konkreetsed ja selged suured vormid, võta näiteks Anu kael, keha ja peakuju või Sipsiku keha ja jäsemed. Sinu versioonil on need jäänud kõik pisut defineerimata ja sellega on ka lõpptulemus nõrgem. (Inglise keeles kasutame me selliste vormitute asjade kohta sõna "mushy").
Ma ei ole eriline disainiekspert, aga minu silma ja kätt on kõvasti treeninud heade fotode (olgu seal peal inimkehad või loomad-linnud) uurimine ja analüüsimine, ehk tasub sulgi sellele mõelda:-):-)

Ivar ütles ...

See pilt ehmatas mind kohe esimese hooga ära kui blogis silma jäi. Nagu oleks mingisse paralleelmaailma sattunud...
:-)

Jaah, kui juba hakkasid, oleks võinud vast vormi ja detaile ka tiba muuta. Ma usun, et naisterahvas oleks teinud palju coolima ja detailsema emo-riietuse ja kulinad...

Aga muidu on creepy küll, brrr....

Gerda Märtens ütles ...

Praegu leidsin selle pildi. Väga meeldib, selles on mingi kindel natuke kalk ja jube atmosfäär ja ägedalt joonistatud.