esmaspäev, 11. jaanuar 2010

75 - remiksime kolleegi - meelis

Kiire töötempo juures üks veelgi kiirem remix, kuna uued teemad trügivad peale. Võtsin ette Pia Trolli, kuna mäletatavasti sai see tol korral minu kriitika turmtule osaliseks, lisaks veel ka seepärast, et mu enese Trolli-idee jäigi tol korral tegemata. (Ehk mõni tulevane "Järelnoppimine" parandab need haavad:-)

Et originaalpilt ühe Trolliga tundus kuidagi tühi lisasin esimesel visandil lillesaajaks ühe häbeliku Trollitari, mis aga tundus pisut imal. Siis meenus ka, et trollid on inimestest kõvasti suuremad, mistõttu lilled sellises proportsioonis tema käes ei toimi. Asendasin lilled väljatõmmatud põõsaga ja kõik ülejäänu tuli loogilist rada pidi.

Joonistatud pliiatsiga A4 paberile, koloreeritud pastellidega ja õige pisut toneeritud Photoshopis.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hehe! Enne teksti lugemist just vaatasin, et pilt tuleb kuidagi tuttav ette :D Selline sõbralik töllakas kuju :D
Remix on igatahes väga hea.

Ma olen ise selgeks teinud enda puhul, et ma ei oska ei ise teha tigedat nägu ega seda ka usutavalt joonistada. Ka trolli puhul mitte :D Sestap kvalifitseerun pigem nunnukonkursile.

o ütles ...

ei ole suurem komenteeria...aga noriks tüdruku ja puu proportsiooni. Neiu tundub ka hiilgasena..mulle vähemalt!

meelis ütles ...

tänud kommenteerimast!
Roman, viitsinuks sa pildi juurde käivat teksti lugeda või võrrelda näiteks lillede suuruse vahekorda tegelaste omaga taipanuks sa et tegu pole puu vaid põõsaga.
Samas - kui pilt kõhklusi tekitab on see ikkagi märk sellest, et kõik pole seal piisavalt arusaadav (mis on sellise kiire visandi puhul mõistetav:-). Ilmselt mõned punased marjad põõsastel või okkad okstel parandanuks vea.........

Joonas ütles ...

See põõsa- ja puuteema on mulle ka alati palju peavalu valmistanud. Olen probleemi lahendanud sellega, et ei näita kunagi põõsa vart vaid ainult ebamäärast puhmast :)

Ma tean! Uus blogiteema on "põõsas"! Anyone?
:D

o ütles ...

OK! puu või põõsas! Mina arvan, et kui mina vaatan kellegi teost siis ma eeldan, et pildil oleva info "loen" ma välja pildis endast. pilt peaks olema iseseisev! siis ei ole mõtet ju joonistada, pane kohe kõik kirja mida kujutad ja postita ainult tekst - ilma pildita.