kolmapäev, 13. jaanuar 2010

78 - Tähemärk

Meil siin blogis kehtib teatavasti täielik demokraatia, just nagu Tallinna linnas. Tõsi küll, mõningate mööndustega - vaid siis kui see on asutavale kvartetile vastuvõetav. Seekordse rahvahääletuse puhul oli. Seega - vastu tulles enamuse (8 häält 5 vastu) tahtele on järgmine pilditeema

Tähemärk.

Teatavasti on neid 12 ja mõningatel andmetel võib nende põhjal kaugeleulatuvaid järeldusi teha.

Oleks ju tore kui saaksime kambaga kokku terve zodiaagimärkide kupatuse. Blogis on registreerunud 26 joonistajat (hei! kus te kõik olete?!?), seega 12 pilti omavahel ära jagada peaks ju olema käkitegu...

Kes ei tajunud, siis eelmises lõigus oli omajagu sarkasmi.

Ühesõnaga, reeglid on sellised: a) pildid blogis peaksid olema ruudukujulised ja suurusega 900x900 pikselit. Seda lihtsalt selleks, et tulemused oleksid samast ooperist ja mingitki pidi sarnased.

b) Igaüks võiks ehk alustada iseenese tähtkujust, oleks vast motivatsiooni rohkem. Teeks siis nii: et kes plaanib osaleda, reserveerib soovitud tähemärgi siinsamas selle postituse kommentaarides. Kes ees see mees, järgmistel jääb valikut vast selle võrra vähemaks.

Jalad-käed kõhu alt välja ja joonistama!

Pildipäev: teisipäev, 26. jaanuar.

9 kommentaari:

meelis ütles ...

et saatuse tahtel on mu tähemärgiks Sõnn, siis broneerin ise selle. (1 maas, 11 järel:-)

o ütles ...

et ma olen tähtkujult vähk. Võtan siis selle ette.(2 maas, 10 järel)

Ivar ütles ...

Uitmõte - äkki reegeldaks lisaks, et tähtkujupildid peaks sisult mingit pidi olema seotud ka joonistamisega?

meelis ütles ...

Kas ses mõttes, Ivar, et need peaksid olema kõik joonistatud!?!? VÄGA HEA MÕTE!!
(aga tegelikult: mida sa täpselt silmas pidasid? :-)

Ivar ütles ...

Oh jumaluke küll, toksi nagu oma lapsega...
:-)
Selles mõttes siis, et pildis toimiv võiks olla mingit otsa pidi joonistamisprotsessiga seotud. Või üldse kunstiga. Kuidagi. Nagu. Et tuli siuke mõte. Ikkagi nagu joonistajate blogi horoskoop või nii.

MITTE LIHTSALT MINGI LEHM VÕI ÄMBLIK, AGA NÄITEKS PLIIATSIGA LEHM VÕI PINTSLIGA ÄMBLIK. Või miks mitte ka kuidagi tiba veel keerulisemalt.

meelis ütles ...

Armastan lihtsalt selgust ja konkreetsust asjades, Ivar, muud ei midagi.
Sel juhul peaks teema olema formuleeritud a'la Joonistav Tähemärk.., või Joonistajate Tähemärk.... (ma ise sooviksin näha väga Kaalusid pliiatsiga:-)
Kardan, et selle kõigega läheb teema liiga laialivalguvaks ja lõpptulemuseks saame tavapärase ühe postitaja asemel (Mellak) mitte ühtegi? Arvan, et las igaüks (st Mellak) teeb nii nagu heaks arvab, ja kui sa Ivar tahad võid oma Neitsile pliiatsi kõrva taha torgata või ta siivutumad kohad joonistusbloki taha varjata.
(Ma ise asun siis vahepeal härja sarvede anatoomiat uurima:-)

Joonas ütles ...

Järgides eelnevat loogikat, broneerin endale VEEVALAJA! 3 ära, 9 järel.

Ma arvan ka, et tegelt joonistamist kui teemat ma sisse ei tooks. Kindlasti ei suuda mitte kõik seda sujuvalt integreerida ja tulemus jääks kohmakam kui andes täielikult vabad käed.

Morgie ütles ...

Tahaksin ka teie pildiblogis osaleda, alustaksin joonistava Päikesemärgiga. (st tähtkuju, milles asub Päike kellegi sünnihetkel ja mis arvatakse määravat ära inimese iseloomu)
Kuna minu tähtkuju, vähk, on juba läinud, haaran lähima, ntks kaksiku. Kui see sobib, liituksin teiega heameelega.

Ivar ütles ...

Tere, me lihtsalt ei osanud märgata vanemat kommentaari, kuna neetud kommentaaride veerg lihtsalt ei töötanud. Tere tulemast! Joonas võtab peagi ühendust.