laupäev, 13. veebruar 2010

74 - Rakett - Joonas

Eks ta pisut teemast möödahiilimine ole, kuid - ausõna!- alustasin antud pilti eesmärgiga just raketi-nimeline nädalateema ära teha.
Ilmselt on ebaraketilikkuse põhjuseks osalt ka see, et suurema osa oma vitaalsest lapsepõlvest, mil sõbrad õues mängisid ja sotsiaalse suhtluse oskuseid arendasid, veetsin mina küürus laua taga (kosmose)rakette joonistades. Seejuures selles tegevuses mitte kunagi erilist taset saavutades - arvestades aega, mis ma investeerisin. Nii et, sorri, kuid ma tõesti ei soovinud vanu haave lahti kiskuda, nagu see juba juhtus Arnoldi nädalateemaga....

3 kommentaari:

meelis ütles ...

Meduus-rakett.. hmm.. Samas miks mitte? Mind pisut häirib miski pildi kompositsioonis ja tervikus aga mis täpselt ei suuda hetkel öelda... Tundlate ja "pea" liiga sarnane ja ühesuurune sheip? Fooni ülevalt heledamaks minek? "Raketi" suund, mis pole ei päris otse ega ka dünaamiliselt viltu..? Huh... Jään hetkel vastuse võlgu aga olen kindel et Ivar annab sulle võtme.

Põnev oleks ka mõnda su lapsepõlve raketti näha, millest kirjutasid, Joonas!

Ivar ütles ...

Ei anna ma mingit võtit, ma arvan lihtsalt, et ehk on need kombitsaotsad kõik kuidagi "jõulusaialikult" ühesugused...

Aga muidu, nagu ka eraviisiliselt mainisin, meenutab see pilt mulle H. P. Lovecrafti mütoloogilist kosmose-elukat Cthulhu't, misõttu ootaks siin pildis tegelikult veel pisikest-kribut raketikest. Või on see juba söödud koos muu kosmoseplanktoniga?

Muidu värvid ja tekstuurid meeldivad.

Anonüümne ütles ...

Värvid on head jah.

E.T.