esmaspäev, 1. veebruar 2010

78 - Tähemärk - Ivar

Polegi midagi kommenteerida... Joonistasin üle hulga aja oma Cansoni lemmikpaberile ja veendusin järjekordselt, et ma ei tea paremat. Punase pliiatsiga ette, brushpeniga üle, skänn, kontuur punasest channelist, puhastus, maskid, värv.

Lisandus: Ja siis võtsin ja proovisin ikkagi ka värvilist kontuuri... Ei tea, erinevad pildid, mõlemal omad plussid.

5 kommentaari:

Elina ütles ...

sa võid tegelikult lihtsalt postituses postitamise aja vanemaks panna. ma vahel ikka teen oma blogisse aasta aega vanu postitusi:) aga kui see reklaamina pandud, siis on muidugi teine asi:D

Ivar ütles ...

Nojah, kui post õigeaegselt üles sai, siis ehk osatakse seda ka takkajärgi piiluda kui viimistlemine väga hilja peale peaks jääma...
:)

meelis ütles ...

väga vaffa!
Tore näha ka et üritad värvidega statement'i luua. Ilmselt on see minu kiiks aga kui juba joone värvimiseks läks võinuksid ehk padjal ja tekil need olla tagasihoidlikumad, et fookus rohkem tüdrukul oleks (toon-toonis põhivärviga ehk?). Muidu igati positiivne pildike!!

Ivar ütles ...

Joone värvimisega ongi seekord nii, et püüdsin seda seekord üldse mitte värvida - ainult tähtkujusümbolid tapeedil on teist värvi, kõik muu samas toonis. (Kes ütles, et kontuur peab olema must?) Ma korraks küll proovisin liblikaid värvida, aga kohe tekkis tunne, et läks liiale ja seekord peab ühevärvilise kontuuriga piirduma. Ühesõnaga - püüdsin värvivalikut minimaalsena hoida, ei mingeid gradiente või muid trikke.

Joonas ütles ...

Viimane värvilisema joonega versioon töötab minu meelest paremini. Ma oleks ehk näo ja käte kontuuri tumedamad teinud kui tausta värvid. Hetkel kargab öösärk kõige enam esile.
Kompa ja kogu see mustrite teema on päris mõnus.