kolmapäev, 3. veebruar 2010

79 - Dracula - martin


Esimene vasikas. Läbinisti digitaalne ja valminud vabadel hetkedel viimase kolme päeva jooksul. Joonekasutus on ehk isegi ülemäära eklektiline, vast isegi enam kui mulle tavaks. Kuigi ma ei saa mainimata jätta, et selline segane ja müstiline joon valmistab mulle endale tohutult rõõmu.
Mina kasvasin üles vampiirifilmidega, kus keegi ei sädelenud. Millalgi üheksakümnendate keskel linastunud Dracula oli minu jaoks pikka aega üks õõvastavamaid filmielamusi, sestap ka mõningal määral süngem alatoon.

7 kommentaari:

Ed ütles ...

spawn'i Violator meenus tänu suule... ja ka joontele. Äge pilt. Kui kompat tiba teistmoodi kadreerida siis oleks veel parem.

Ed ütles ...

see siis... http://media.comicvine.com/uploads/0/229/85445-106605-violator_super.jpg

meelis ütles ...

Värskendav on näha teistsugust käekirja ja lähenemist meie pisut sumbuma hakkavas blogis! See siin on ka hea näide sellest, kui palju tonaalsus ja värvid - kui nad on hästi valitud - kontuurjoont toetavad ja pilti lõpetavad (sama pilt ainult joonega oleks vist üks segane sigrimigri:-)
Minu poolt kaks pöialt püsti!

Loodan, et see su postitus siin ei jää viimaseks, Martin! Jõudu!

Ivar ütles ...

Tere tulemast!

Päris hea õudusunenäo-vampiir, meenutab mulle veidi Vince Locke stiili, just see vaba joon.

Igatahes värskendav on midagi uut ja teistsugust siin näha! (Pagan, Meelis ütles sedasama... Aga see ei muuda mõtet! :-)

Joonas ütles ...

Teades pisut tausta, oled avastanud suht originaalse ja hästitöötava stiili ning tehnika. Kuigi olen su (vektor)faile näinud suht ligidalt, ei saa ma siiani päris täpselt aru, kuidas sul see õnnestub. Värvid lisavad veel uue dimensiooni ja see tulemus on juba midagi müstilist. Nii et lase aga neid nädalateemasid tulla ja tee meid kadedaks!

Kait K. ütles ...

see on mingi spets. progega genereeritud joon? hästi tehtud sellegipoolest.

martin ütles ...

see sõltub kas illustraatorit saab pidada spets progeks