esmaspäev, 8. veebruar 2010

79 - Dracula, meelis

Antud teemaga ei plahvatanud pikka aega mingit pilti, ideed või visiooni, teadsin ainult, et see ei peaks olema tavapärane sünge visioon nimikangelasest ja et selles võiks olla pisut retro 50-ndate waibi. Idee sadas kaela pooljuhuslikult mõni päev tagasi kui mu väike poeg - pullimees nagu ta on - padjanätsud endale esihammasteks pani. Pilt sai tehtud (või õigemini kavandatud) väga jupiti ja muude kiirete tööde vahelt aega näpates, mis iseenesest väga paha töömeetod polegi kuna korraga kulutad asjale vähe aega ja iga kord asja uuesti ette võttes vaatad seda värske pilguga. Et ei leidnud õigeid joonistusvahendeid (ja kiire tööaja tõttu ei taha pildiga pikalt venitada) tegin lõpptulemuse digitaalselt. Rahul ma tulemusega ei ole, soovinuksin rohkem tabada ajastut kasutades "päris" joonistusvahendeid ja kindlasti mängida rohkem joonega.... Aga hei, ei mingit "Ivari sündroomi" ja pildi lõputut limpsimist ja töötlemist ja ületöötlemist! Mis tehtud see valmis ja linnuke kirjas!

Siin ka viimane visand, millele täna puhta joone ja värvi digitaalselt peale istutasin

2 kommentaari:

. ütles ...

Väga keeruline on Sinu pilte kommenteerida, üksasi see et need kohustuslikud 10 000 pilti on Sul nägu joonest näha juba tehtud, teine see et endal tegemata. Joone käsitlus muidugi on kadedust tekitav.

Anonüümne ütles ...

Vahva lähenemine taas. Aga siin pean tunnistama, et see ehe pliiatsivisand (alumine) meeldib isegi rohkem seekord. Kuidagi hoogsam.