reede, 19. veebruar 2010

81 - Loomade kuningas - Ivar

Polnud pikalt mingit erilist ideed... Siis aga äkitselt üks tuli, võtsin ja joonistasingi siis selle üles. Pilt on siis samast "sarjast" mu varasemate jõehobu ja sebraga ning, nagu näha, on sellel tegelikult pigem Loomade Kuninganna kui Kuningas. Mis tegelikult kõlab inglise keeles tiba adekvaatsemalt... :-)

Riputasin siia alguses värvilise versiooni, aga paar tunnikest hiljem proovisin veel ja sain tegelikult hoopis lakoonilisema ja rahuldavama tulemuse. Kontuuri joonistasin tegelikult brushpeniga suisa neli korda, viimane variant kõlbas juba ka pool tundi hiljem vaadata.

9 kommentaari:

. ütles ...

Kui juba selliseks "poosetamiseks" läks siis oleks võinud asja üle võlli lasta!

Morgie ütles ...

Transvestiidist kuningas. Keda ta jõllitab? Hiirt?

Ivar ütles ...

Uusi vingeid saapaid?

Joonas ütles ...

Äkki taustale sobiks heleda tooni või valgega paljudest erinevatest kingadest koosnev pattern? Siis on ka selgemini arusaadav, et sel tegelased on jalanõudefetish peal. Lakk (ja eriti lõua all asetsev) võibolla oleks võinud olemata olla, kuna pisut tansvestiidilik mulje jääb... Või on see taotluslik?

Oleks muidugi huvitav väiksemalt näha ka värvilsemaid versioone, kui raatsid näidata. Ma ise muidugi ei julge neid oma piltide puhul näidata, kuigi alati alustan suht kirjude värvidega ja jõuan siis lõpuks monokroomseni :)

Ivar ütles ...

No kuda-kuda ma selle laka ära võtaks-jätaks kui tegu on isalõviga? :-) Emalõvil ju lakka pole, seega, selge see, kellega tegu...
Selles, kui emalõvi on kingahull poleks ju midagi naljakat, see ju lihtsalt eluline tõsiasi...
:-)

Ma proovisin seekord ja selles versioonis võimalikult lakooniliselt läbi saada, lihtsalt paari värvitooniga. Ropult värviline versioon on olemas, aga seda näitan ma küll pigem privas...

Joonas ütles ...

Okei, mul jooksis juhe vist ennist kokku. Aga osalt vist ka seepärast, et ta tundub lakaga emalõvi :) Mõnusad retrolikud toonid on muidu küll...

Ivar ütles ...

Kusjuures, "avastasin" hiljuti, et tegelikult on võimalik kontuuri ka päris heleda värviga teha ja olengi seda nüüd siin paaril korral proovinud.

meelis ütles ...

igatsorti transvestiidinaljad jooksevad minu huumoritajust alati suure kaarega mööda aga okei, olgu see pealegi ainult minu probleem:-)
Mis su lakalise poosi puutub, siis ise oleksin meelsamini näinud teda parempoolsemat jalga sirgelt välja sirutamas ja seda imetlemas; hetkel on see jama, et kõik jäsemed on va ühtviisi kronksus ja seega üldpilt visuaalselt tiba üheülbaline. Muidugi annaks pea viltukeeramisega ka veel ülekeha monotoonsust vältida.
Muidu päris meeldivalt lakooniline pilt!!

Elina ütles ...

lõvi pole küll minu lemmik kaslane, aga see isend on täitsa põnev:D
käpakesed on minu meelest eriti hästi välja kukkunud. kaks kaslast ühel pildil (üks küll paraku vähendatud versioonis:D, äkki oleks võinud saapad ka mingist a la krokodillinahast teha), tubli saavutus.
minu huumorisoonele sai see pilt üldiselt pihta küll.

ja kommentaare lugedes tabas mind jällegi valus meeldetuletus- peaks endale enne surma ometigi ühed naiselikud ja ausad kingad muretsema...