kolmapäev, 10. veebruar 2010

79 - Dracula - Morgie

Järgmine teema on Dracula, valesti mõistetud krahv. Moodsate filmide ja seriaalide kangelaste tõust - vampiir. Tegin selle CorelDraw vektorgraafikaga.

5 kommentaari:

aare ütles ...

Hea pilt, lisaksin veel kondised käed varrukast väljas.

Morgie ütles ...

ma pean ütlema, et tühjad varrukad on pigem meelega kui kogemata, aga kui siin tohib kavereid esitada, siis võin sellega katsetada.

irve ütles ...

Minu jaoks on vektor väga ohtlik teema -- sul on võimalus node-editoris ju praktiliselt iga joon täiuslikuks ajada.

Seda pilti vaadates on mul tunne, et iga joon on jäänud peaaegu nii nagu ta tekkis.

Usun, et saaks viimistleda.

Morgie ütles ...

sellele ma vastaks, et põhimõtteliselt on ka pliiatsi ja paberiga võimalik iga joon täiuslikkuseni viimistleda või muid trikke teha. Näiteks foto pealt valguslaua abil maha joonistada. Mis seal vahet.
Ei, ei ole iga joon suvaliselt jäänud, on vaid minu teadlik valik. Mulle meeldib vektori ülbe siledus. Eks see ole maitseasi.

Joonas ütles ...

Arvuti-teemat kommenteeriksin nii, et tegelt oleks hea varjata konkreetse programmi funktsioone ja efekte. Välja arvatud muidugi Photosopi raster-efekti :D Aga see taust mõjub hetkel pisut juhusliku programmikatsetusena. Jalad oleks võinud täielikult välja kadreerida.

Seda ka, et seda siledat vektorit on maailmas oi-oi kui palju, aga kui sa tõmbad vaba käega ühe joone paberile, on see alati pea 100% unikaalne nagu näpujälg. Suure üldistusena öeldes muidugi.