pühapäev, 14. märts 2010

83 - Tuim husaar... pühvel

Joonistasin oma pühvlivisandi veidi suuremaks ja miks mitte siis sedagi tiba teemat oma suva järgi väänates siia blogisse riputada... Ikkagi tegelikult teema tõttu tehtud.

Lihtsalt meenus, et mägikitsedel vajab karja pealik alati, ka loomaaias, objekti, mille otsas ennast teistest kõrgemal hoida, tähtis näida ja ümbrust valvata. Ja kuigi pühvlid, lehmad ja mägikitsed on eri elukad, siis sobis pildis samasugune seisukoht ka husaarihär(r/j)ale.

3 kommentaari:

meelis ütles ...

sümpaatne pilt ja päris head konkreetsed karakterdisainid!!

Mis värvi puutub, siis selguse mõttes oleksid taamal olevad puud (ja ehk ka monumendid) võinud olla rohkem satureeritud, et esiplaanil olijatega erksuse pärast ei võistleks.... Mis annab mulle praegu idee, mis oleks kui ühe järgmise teemana leiaks mõne tugeva must-valge kontuurjoonistuse ja laseks kõigil blogarditel selle oma näo ja maitse järgi ära koloreerida? Stiil, vahendid ja pildile kulutet aeg oleks igamehe suva järgi..?
Yes? no? yes??

Anonüümne ütles ...

See on hää mõte - see koloreerimise mõte. Ehk saan ka kunagi julgust (ja mis peamine - aega) juurde, et siia midagi peale kommentaaride postitada. Aga püüan vähemalt jagada oma mõtteid.

Ivar ütles ...

Rasterdus ajas värve veidi intensiivsemaks, muidu olid kõik peale punase suht' plassid toonid.

Aga see värviülesanne on päris hea mõte, imelik, et varem pole sellele tulnud. Mul tuli ka kohe silme ette paar pilti, mida on ka juba korduvalt värvitud... Olen aru saanud, et üks neist algpildi autoritest on ka ise huvitatud tema pildi värviversioonidest, vähemalt olen neid netis ühes jutis kümnete kaupa näinud... See tegelane on siis Chris Sanders, tema kontuurpildi leidmine kas sketchbookist või ka netist ei tohiks liiga raske olla. Uurin asja...

Siit saab aimu, millest toksin - http://alohalilo.deviantart.com/gallery/
vasakul veerus ongi need külalisvärvi näited. Tema piltidega on ka see pluss, et saaks soovi korral nii lakooniliseks jääda kui värvija soovil kõiksugu tiluliludega täiesti kreisiks kätte minna.