teisipäev, 2. märts 2010

83 - Tuim husaarpärdik - mikk


Tere joonistajad!

Tahtsin juba eelmisel nädalal baleriini teemaga alustada, aga sellest olen siiamaani suutnud ainult hunniku poolikuid sketse valmistada, ehk mõne lõpetan ära. Plaanin vaikselt ka tagantjärele asju tegema hakata! (nagu kõik siin ilmselt plaanivad :D)

Praegu aga pärdik. Teema meenutas mulle väga mingisugust "superkangelase" nime ja sealt ka selline koomiksi-kaanelik pilt.

Igatahes..sellest ajast, kui lehe avastasin, on olnud mõnus kõigi tegemisi jälgida ja püüan nüüd ise ka oma panuse anda!

Tervitades....

7 kommentaari:

Joonas ütles ...

Teretulemast! Ja hea, et sa esimese pildi krambist üle said. Mõnel siin on hoopis teise ja kolmanada pildi kramp, mis on vist isegi hullem, kuna neid ei tule ega tule... See selleks.

Pärdikust - kui tüpograafiat pildil poleks, et pakuks selle valmistajaks eestlast. See oli kompliment selle detailse ja mõnusa koloriidiga pildi kohta ning väike kriitikanool kirja suhtes, mis jääb mm... tuimaks ja ei sulandu eriti tervikusse.

Väga hea algus igal juhul.

Ivar ütles ...

Tere ja jõudu edaspidiseks!
:-)

Mõnus joon, jah. Ja see, et ahvi jalalaba nagu pooljuhuslikult kaadri servas näha on (juhuks kui keegi uurima hakkab, on see ahv või inimene :-), on hea.

Taustavärvis pole ma nii väga kindel, ka kirjad oleks (kui nad üldse peaksid olema) võinud kuidagi teistsugused olla...
Huvitav, mis siis saaks kui pildi taust oleks ka pruunikas-oranž ja tekst siis kasvõi lihtsalt valge? Või siis taust lillakas? Ma ei tea värvitooria seisukohast midagi kosta, aga see sinakas või rohekas taustatoon tundub kuidagi ebaloogiline...

Tekstuur on ka huvitav. Tegelikult võiks siia taustale sobida ka mingi vektoris tehtud muster või ornament või muidu sigrimigri.

meelis ütles ...

Sümpaatne algus ja tere tulemast! Nõus ülalkirjutajatega, et kirja font ja asetus jääb pisut nõrgaks. Värvid mind isiklikult ei häiri, kui midagi nokkida, siis kompositsiooniliselt võiksid mäed taamal olla madalamal, et ei jookseks ühele joonele ahvi ja hobuse kõrvadega. Jõudu ja edu edaspidiseks, Mikk!

aare ütles ...

Welcome!
Pilt on väga hea, aga tahaks kah natuke kompa yle norida. Köik vajub vasakule ja see tekst ei toeta kah seda puudust, vöib-olla isegi röhutab vasak-kallet. Vöib-olla on syydi ahvi keha ja hobuse kaela suund paralleelselt otse yles. Värvid on minu arust tipp-topp. Pildil on selline efekt nagu oleks tegu valmismaalitud taustaga kust nägu august välja lykatud. Syrr!

. ütles ...

Tere minugi poolt, loodan et see ei ole viimane:)
Millegipärast hakkavad paljud suure tuhinaga kuid peale mõningaid postitusi jääb asi soiku, huvitav miks.

Aleksander Rostov ütles ...

See on üks väga ahistatud olemisega pilt, pildi servad ähvardavad kogu hapniku ära hingata ja punased tähed üleval ei lase sirge seljaga seista. Selline mõnus õrn joon nõuab enda ümber palju õhku. Suured tühjad pinnad vs õrnad joontekobarad.

Või kui teisiti öelda siis kompositsioon proovib käituda nagu ta oleks klassikaliste suurte graafiliste pindadega Jalaga-Näkku-Propagandaplakat mitte peene joonega joonistus.

mikk ütles ...

Eks see tekstiosa oligi rohkem kiirelt ja kerge huumoriga tehtud seekord. Natuke sihtisingi siukest kohmakat vintage koomiksi kaant. Aga tänud kriitika eest ja eks järgmine kord pingutan jälle rohkem