esmaspäev, 19. aprill 2010

89 - Muinasjutu-siluett - Joonas

Peamine osa pildist valmis rongisõidu ajal ja varastasin mitmed mõtted otseselt Ivari tööst (raam, taimed, vastandus...). Aga kui need värgid inimkatsetena tõestatult toimivad, siis mis seal ikka häbeneda. Muidu suhtusin antud muinasjuttu pisut... loominguliselt. Siin pole ju vist ainsatki eset ega tegelast, kelle suurussuhe klapiks omavahel.

Siluetid mulle muidu meeldivad väga - minu poolest võiks iga kuu mõni vastav teema olla! :)

2 kommentaari:

meelis ütles ...

kompositsioon on pildis paigas ja sümpaatne, Joonas. Asi milles ma aga kindel pole - nii selle kui ka su eelmise Draakulapildi puhul - on see, kuidas sa paned kokku realistliku ja graafilise. Mitte et neid kahte ei saaks ühendada, kindlasti saab, aga ilmselt nõuab see pisut rohkem timmimist ja head vaistu sheipidega ümberkäimisel.

Praegu tekkis veider uitmõte: ilmselt sinu ja Ivari koostöö ühe pildi valmimisel annaks päris hea tulemuse: sina paneksid paika suure kompositsiooni ja pildi terviku ning Ivar nikerdaks ja viiks lõpuni kõik karakterid ja muud detailid. Võiksite seda naljapärast proovida, tulemus võiks olla põnev ja ootamatu!!

Joonas ütles ...

Eks ta ole jah, et mingis osas kaob vist viitsimine, oskamine ja/või otsustavus ära, ning graafiline joon muutub realistlikumaks ja vastupidi... Pikema aja peale saab sellest ise ka aru, kuid joonistades kaotab silm enesekontrolli võime.

Ivariga võiks koostööd küll teha - äkki tulevane blogiteema, kus peab endale pildi tegemiseks paarilise leidma? :)