kolmapäev, 28. aprill 2010

90 - Viiking - mikk



Pole kahjuks viimasel ajal suutnud muu töö kõrvalt aega joonistamisele tekitada aga praegu jätsin küll lihtsalt kõik olulisemad asjad pooleli ja joonistasin ühe peaaegu viikingi. Veidi kiirelt ja lohakalt, aga vähemalt midagi :)


Pildist veel nii palju, et suht spontaanne idee lihtsalt. (siin on hea ära kasutada olukorda, et pildid ei pea mingis kontekstis eriti olema :D)
..ok tagasi tööle nüüd

10 kommentaari:

Elina ütles ...

natuke harjumatu on pildi pealt, mis ei näe eriti "eesti" välja, midagi eestikeelset lugeda:)
sodi ja riideid vms oleks usutavuse suurendamiseks veel võinud diivani ümber teha.
ja ma jään ikkagi ootama ja lootma, et ükskord on bloggeris ka "like" nupp. "like" minu poolt igatahes.

Kalmsten ütles ...

hmm, selle "like" ja "mitte like" teemal.

Customize(ülal paremal) - add and arrange page elements - ala: blog posts (edit) - reactions(mille ees on linnukesevõimalus.)

Kogu opera.

Ivar ütles ...

Thanks juhiste eest! Mina näiteks ise pole osanudki sinna vaadata, tundus, et seda peaks mõne widgetiga tekitama.

Kahjuks on aga sellel praegusel layout'il mingid veidrad bugid, mistõttu pole näiteks näha ka postituse muutmise nupp (kuigi tegelikult on ta olemas ja klikatav. Samas pole tema kohta võimalik muuta, sama kehtib ka teiste postituse all asuvate elementide asukoha kohta - postitaja, kellaaeg, sildid.

Samuti ei tööta blogi pealkirja taha taustapildi panemine...

Kui leiaksime mõne analoogse kolme veeruga, aga paremini toimiva template, siis ehk katsetaksime vahetamist.

Elina ütles ...

jah, selle nähtamatu nupu avastasin mina ka suht juhuslikult. pealkirja taustaga olen samuti palju maadelnud, aga see template vist tõesti seda muuta ei lase. kes viitsib parema otsida, oleks tore küll.

Anonüümne ütles ...

Blogi pealkirja saab muuta küll igas templates, aga selleks tuleb htmli kallale minna. :)

Ivar ütles ...

Eks me pusime koodiga edasi, nupumüstika sai öösel lahendatud.

Pildist ka - mulle värvid meeldivad, kuigi esmapilgul jääb rannamulje. Lisaks nõustun Elinaga, et sellise üsna detailse joonega pildil oleks sobinud kogu diivani ümbrus kõiksugu prahi, t-särkide, naistepesu, telefonide, puru, paberitükkide ja, miks mitte, kasvõi "pizzadega" katta. Ja diivani tagant võiks veel ka kellegi jäse paista. Või ka mitte.

Kalmsten ütles ...

Ma võisin nüüd millestki valesti aru saada, aga sa saad ju ise selle template disainida, ega pea kasutama pooltoorest toorikut.

http://bloggerindraft.blogspot.com/2010/03/blogger-template-designer.html

Rulli allapoole kuni tuleb alapealkiri TRY IT NOW

PS. Kommentaatoritelt word verificationi küsimine ei ole enam moes, ausõna :)

Ivar ütles ...

Registreeritud osalistelt/joonistajatelt ilmselt ei küsita midagi kui nad on sisse loginud. Aga mina isiklikult pole blogide layoudiga tegelikult üldse tegelenud, lihtsalt veidi elemente paigutanud ja vidinaid lisanud.

Joonas ütles ...

Võtsin word verificationi maha.

Pildist - meeldib detailne joon. Nõustun, et igasugu kola oleks võinud ümber diivani veel paigutada, kuid eks meil kõigil on 24h ja sellest enamus pole kah vast mõtet ära kulutada arvuti ääres (eriti, kui pärast karmi talve on esimesed normaalsemad ilmad)...

Joonistuslikult tundub ainult kiiver pisut vildakalt peas istuvat - kui keha ja diivan on üpriski realistlikult ruumiline, siis seal muutub pilt pisut "lamedamaks". Kuid see on pisiasi, mis üldpildis silma ei torkagi.

aare ütles ...

Väga hea pilt ja seegi et kompa kuidagi "rebib" pilti annab efekti juurde. Tuleb endalegi selline mäluka/pohmaka tunne, kylm higi ja keel kleepub suulakke.