neljapäev, 6. mai 2010

KAKS AASTAT!!!

Kui dokumentatsioon ja säilinud tolmused ajalooürikud ei valeta, siis muutus "Joonistajad koos" blog nelja inimese kavatsusest ja paarinädalasest eeltööst reaalselt eksisteerivaks internetipaigaks just nimelt 6. mail. Aasta oli siis 2008. Seega saab see virtuaalne koosjoonistamise koht täna juba KAHE AASTASEKS!

93 nädalateemat, 640+ postitust, tublisti üle kahe tuhande kommentaari; mitmed osalejad, kes on algusest peale kaasa löönud ja mõned, kes on küll registreerunud, aga pole postitanud mitte ühtegi pilti... Üsna kirju koht on selle kahe aastaga kokku saanud. Aga võiks olla veelgi kirjum! Kel vähegi soovi, astuge ligi ja lööge kaasa! Reeglid on siinsamas kõrvalveerus kirjas.

Õnnesoovid ja tunnustus kõigile osalistele! Loodetavasti peame veel mõne aja vastu, sealhulgas paratamatu suvise hapukurgihooaja.

Huvitav oleks kuulda ka teiste arvamusi, eks orgkomitee on omavahel asju juba niigi küllalt arutanud... Asjad on selle paari aastaga küll üsna paika loksunud, aga kes teab, äkki peaks ikkagi midagi veel muutma ja parandama?

Postitage siis oma hindamatuid õnnesoove, arvamusi ja kommentaare siiasamasse! (Õnnesoovid on küll ka piltidena oodatud - teema 092!)

1 kommentaari:

Kalmsten ütles ...

Üks hindamatu õnnesoov, hilinenud küll kuid siiski hindamatu. :)