laupäev, 19. juuni 2010

93 - Lemmikmuusik - Ivar

Kuna aeg läheb, sarže ei viitsi eriti joonistada ja plaan ABBAst mingid multikategelased teha ei võta ka vedu, siis kaevasin kõvakettalt välja ühe üsna vana skännitud joonistuse. Olude sunnil jääb see siis mul antud teemat esindama, kuigi pole välistatud, et kunagi tuleb veel lisa. Kui leian piisavalt head pildimaterjali, siis teen ikkagi ABBA pildi ka ära!

Fotolt kopeeritud pildil on siis Pixies, Bostoni nelik, kes tegi kunagi mitu ülikõva albumit ja hetkel vanal rasval liugu lastes (ning oluliselt kogukamana) fännide rõõmuks ringi tuuritab. Ise pole ma neid kahjuks oma silmaga näinudki, kui välja arvata põhimees Charles Michael Kittridge Thompson IV alias Black Francis alias Frank Black, tema soololaivi nägin kunagi läänepoolse naabermaa festivalil.

(Hetkelemmikute joonistamisega on oluliselt keerulisem seis. Soomlaste PMMP-d võiks proovida, aga naisartiste on väga keeruline karikeerida; samas on mitmetes lemmikbändides liiga palju liikmeid; sooloesinejaid aga ei tulegi vist viimastest aegadest pähe...)

0 kommentaari: